Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mort in conditii suspecte, in Lacu Sarat

Circa 20 de politisti si un medic legist au descins, ieri, in satul Lacu Sarat, pentru a efectua investigatii si a elucida cauzele mortii unui pensionar de 74 de ani.
Septuagenarul - al carui nume nu a fost dat publicitatii - a fost gasit mort in propria casa si, intrucit persoanele care au facut macabra descoperire au banuit ca acesta fusese ucis, au anuntat Politia. Mai multi judiciaristi, agenti de la Postul Chiscani si ofiteri de Politie, impreuna cu un medic legist, s-au deplasat in jurul orei prinzului la locul respectiv si, din primele cercetari, au stabilit ca batrinul nu prezenta urme de violenta. Pentru a avea certitudinea ca batrinul nu a fost omorit, specialistii au dispus ca trupul neinsufletit sa fie transportat la morga Serviciului de Medicina Legala, unde astazi se va efectua autopsia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii