Mergi la conţinutul principal

"Monzii" au demonstrat ce inseamna spiritul de echipa

Ziua Grupului Scolar "Edmond Nicolau", 1 iunie, a fost sarbatorita de elevi prin diferite actiuni realizate in scoala si la Teatrul "Maria Filotti".
La Grupul Scolar "Edmond Nicolau" au realizat o sedinta festiva a cenaclului literar "Eu scriu, tu scrii, el scrie", coordonat de prof. Anastasia Andriev si Adriana Barau, in cabinetul de fizica s-a organizat simpozionul "Mari chimisti, mari fizicieni", coordonat de profesoarele Dorina Vintila si Liliana Preda, iar un alt grup de elevi a vizitat Salonul expozitional "Zoo-Andras" impreuna cu prof. Nicoleta Cirneci. Gradina zoologica a fost vizitata de un alt grup de elevi impreuna cu profesoarele Adriana Barau si Florentina Bibicu, iar in cantina scolii, prof. Nicoleta Babeanu a coordonat actiunea "Magic in bucatarie". In cabinetul de istorie a fost realizat simpozionul "Edmond Nicolau - in memoriam", coordonat de prof. Maria Puia, in cabinetul de socio-umane profesoara Viorica Urs a dezbatut impreuna cu elevii tema "Creativitate in grup - stimularea gindirii in paralel", iar in curtea scolii s-a desfasurat actiunea "Scoala in culori", coordonata de prof. Vasilica Maraloiu. Prof. Nicusor Baldovin a organizat pentru elevi stafete aplicativ-utilitare, iar de la ora 11.00, in cabinetul de istorie, s-a desfasurat concursul de cultura generala, indrumat de prof. Maria Puia. Elevii clasei a XI-a G de la Scoala de Arte si Meserii s-au distrat pe tema "Geometriei in recreatie", actiune coordonata de prof. Daniela Domniteanu. Profesoara de biologie Stefana Oprea a discutat cu elevele despre faptul ca inca din adolescenta trebuie sa previna cancerul de sin apoi a lansat revista "Pronatura", iar profesorul Pompiliu Stefanescu a prezentat amanunte despre proiectele "Comenius". Coridoarele scolii s-au transformat in simeze unde s-a vernisat expozitia de desene realizata de elevul Razvan Vlad din clasa a X-a D, moment coordonat de prof. Adriana Barau.

Invitati speciali, elevii Colegiului National "Octavian Goga" din Miercurea Ciuc

Ziua scolii s-a incheiat cu spectacolul sustinut de elevi la Teatrul "Maria Filotti". Momentul a inceput cu prezentarea scolii, momente de ieri si de azi, dupa care elevii prezentatori: Razvan Badin, Claudia Grigore si Valerica Mihaila au invitat in scena conducerea scolii. Directorul Teodora Ilie i-a indemnat pe elevi sa fie mindri ca sint elevi in cel mai mare grup scolar din judet, "Edmond Nicolau", sa nu uite niciodata ca cel mai important lucru este spiritul de echipa si ca datorita lui au putut cistiga doi ani la rind concursul "IQ Campionii". Au fost prezentate apoi parteneriatele scolii. A fost si un moment cu totul special in care elevi, profesori parteneri, care s-au remarcat in anul trecut au fost premiati. Au fost acordate diplome ca: partenerul anului - "Henkel" Romania, elevul anului a fost ales Constantin Micu, profesorul anului - Monica Dumitru, cea mai profesionista prestatie - comisia pentru asigurarea calitatii. In spectacolul artistic ce a urmat au evoluat pe scena trupa "Voces", solistii Nicu Staciu si Robert Popescu, formatia de dans "Style dance". Invitatii de la Miercurea Ciuc au prezentat si ei trupele de dans "Black wizards", "Pharaoh" si trupa de teatru "Noi".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu