Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mohammad Khatami condamna atentatele de la 11 septembrie 2001

Fostul presedinte iranian, Mohammad Khatami, aflat in vizita in Statele Unite, a denuntat, in cursul unui seminar desfasurat la Arlington (Virginia), "atrocitatile" de la 11 septembrie 2001, subliniind ca "autorii lor nu vor ajunge in paradis", informeaza AFP.
"Cu ocazia atrocitatilor de la 11 septembrie, au fost comise doua acte criminale: in primul rind uciderea unor oameni nevinovati si, in al doilea rind, comiterea acestei crime in numele Islamului", a declarat fostul presedinte al Iranului in fata unor americani musulmani.
"Noi, musulmanii, trebuie sa condamnam aceste atrocitati mai mult decit altii", a continuat Khatami in cursul unui seminar organizat de Consiliul pentru Relatiile Americano-Islamice.
Khatami a reamintit ca a fost primul sef de stat care a condamnat atentatele comise in septembrie 2001 la New York si Washington.
"Terorismul, adica omorirea civililor in numele unui principiu, evidentiaza absenta normelor morale. Iar cine nu respecta normele morale nu poate ajunge in paradis", a continuat politicianul iranian.
"Cei care ucid si care comit actiuni teroriste in numele Islamului mint", a concluzionat Khatami.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii