Mergi la conţinutul principal

Modificare la nivelul ATOP Brăila: Lt. col. Gabriel Paraschiv, în locul lui Vasile Moț

* asta au aprobat membrii Consiliului Județean Brăila în cadrul celei mai recente ședințe ordinare * schimbarea vine după ieșirea la pensie a colonelului Vasile Moț și venirea la comanda Jandarmeriei Brăila a lt. col. Gabriel Nicolae Paraschiv

 

 

 

 

Consilierii județeni au aprobat un proiect care modifică din nou componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Brăila. Concret, au modificat o hotărâre a CJ Brăila din 21 decembrie 2020. După cum se precizează în raportului proiectului de hotărâre, este vorba despre înlocuirea colonelului Vasile Moț, inspector șef și membru ATOP, cu locotenent colonelul Gabriel Nicolae Paraschiv, ca urmare a pensionării fostului șef al Jandarmeriei Brăila.

Moț a trecut în rezervă cu drept de pensie începând cu 15 aprilie. În acest context, Paraschiv a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile specifice funcției de Inspector Șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Potrivit proiectului aprobat de consilieri județeni, Paraschiv va face parte din cadrul ATOP Brăila, precum și din Comisia de coordonare, situații de urgență și pentru petiții, în care mai activează Dorel Vîlsan - președintele ATOP și consilier județean, Dumitru Văduva, tot consilieri județean, Valentin-Dorin Condruz - șeful IPJ Brăila, Cristian Ion - șeful ISU ”Dunărea” Brăila, Georgică Tănase - directorul executiv al Poliției Locale Brăila și Drăgan Ion - reprezentantul comunității Municipiului Brăila.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro