Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moarte fulgeratoare in "Renault"

Neatentia in conducere a condus-o pe ultimul drum pe o femeie din Bucuresti, in virsta de 41 de ani, care a plecat, ieri dimineata, din Braila indreptindu-se spre Buzau. Firul vietii s-a rupt brusc pentru Stefania D. care nu a mai ajuns la destinatie. La ora 9.20, intre localitatile brailene Silistraru si Urleasca, bucuresteanca a pierdut controlul asupra volanului si s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului, decedind pe loc. Stefania D. era consultant financiar la City Bank Romania si conducea un autoturism "Renault Megane", proprietate a societatii la care era angajata. Coliziunea cu copacul a fost atit de puternica incit masina s-a facut praf in partea din fata, iar femeia, posesoare a permisului de conducere categoria B din anul 1990, nu a mai avut nici o sansa, desi purta si centura de siguranta.
"In timp ce conducea autoturismul pe DN 2B, la km 81a100 metri, in afara localitatii Urleasca, pe fondul neatentiei in conducere, conducatoarea auto pierde controlul asupra volanului, paraseste partea carosabila si se tamponeaza frontal de un copac aflat pe marginea drumului. In urma impactului femeia aflata la volan a decedat", ne-a declarat comisar Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere Braila.
Sursa citata ne-a mai spus ca este foarte greu de stabilit care a fost cauza acestui grav accident in urma caruia o viata a fost spulberata in citeva secunde. Conditiile de trafic erau foarte bune, carosabilul nu era umed, vizibilitatea era buna, iar la fata locului, politistii rutieri nu au gasit urme de frinare sau derapare pina la coliziunea cu copacul. Mai mult, politistii care au efectuat cercetarile au gasit in portofelul victimei o chitanta de la Hotel "LMS" care dovedea faptul ca femeia innoptase in Braila, deci se presupune ca era odihnita si nu avea cum sa adoarma la volan. Singura cauza ramasa valida este neatentia in conducere.
Dupa producerea accidentului, politistii au solicitat si interventia serviciului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila, pentru a scoate victima din autoturism. La fata locului au venit si medicii de la ambulanta care nu au putut face altceva decit sa constate decesul. La scurt timp si-a facut aparitia masina Serviciului de Medicina Legala, iar cadavrul femeii a fost transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei.
In ultimele luni mai multe persoane au decedat dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit de copaci de pe marginea soselelor. La sfirsitul lunii octombrie, trei constanteni si-au pierdut viata pe DE 87 intre Galati si Braila. Autoturismul in care se aflau a parasit partea carosabila, a intrat in santul de pe marginea drumului, s-a izbit de un copac, din care a ricosat in altul, infigindu-se cu partea din fata in pamint. Cei trei ocupanti ai masinii, doi barbati si o femei, au murit pe loc, trupurile lor fiind pur si simplu sfirtecate. Cercetarile au indicat faptul ca soferul ar fi adormit la volan, in timp ce conducea cu viteza foarte mare, pierzind controlul intr-o curba usoara.
In luna septembrie, un tinar sofer, de 29 de ani, si-a pierdut viata, dupa ce s-a izbit violent de un copac, in apropiere de localitatea Maxineni. Cauzele accidentului au fost viteza excesiva si neatentia in conducere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii