Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moarta in livada

O femeie de 60 de ani, din satul Lacu Sarat, a murit, ieri, in jurul orei prinzului, in livada din curtea casei, in timp ce stropea pomii cu insecticid, o posibila cauza a decesului fiind intoxicatia cu substantele otravitoare.
Georgeta T. locuia singura, iar ieri dimineata a fost vazuta de vecini umblind cu un vermorel in livada din gospodarie, pulverizind copacii cu otrava pentru insecte. In jurul orei prinzului, femeia a fost gasita in stare de agonie, de catre cumnatul ei, care a anuntat imediat Politia si Salvarea. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanta s-a deplasat rapid la locul tragicului eveniment, iar cadrele medicale au incercat din rasputeri sa o resusciteze pe femeie, insa eforturile au fost zadarnice. Trupul neinsufletit al femeii a fost transbordat din ambulanta in autospeciala Serviciului de Medicina Legala si transportat la morga, pentru efectuarea autopsiei. Politistii au intocmit dosar penal, pentru elucidarea cauzei mortii si nu exclud ca femeia sa fi decedat in urma unei intoxicatii severe cu vapori de substanta otravitoare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii