Mergi la conţinutul principal

Moşul i-a vizitat pe copiii de la Luceafărul Brăila

Pe lista sa de priorităţi, în această perioadă, Moş Crăciun i-a avut în vedere şi pe micuţii fotbalişti de la Luceafărul Brăila. Vinerea trecută, în sala de sport a Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau", într-o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă, copiii de la grupele 2005-2008 au jucat fotbal şi apoi au primit cadouri de la Moş Crăciun. Fostele glorii ale fotbalului brăilean, Vasile Brătianu şi Dumitru Bulancea, au fost invitaţii speciali ai acestui eveniment. Nu au lipsit nici jucătorii de la Luceafărul care deja au făcut pasul spre fotbalul mare, unii la Academia Gică Hagi, precum Ionuţ Gurău, Mădălin Calu, Mădălin Androne, Dan Panait, alţii la Dinamo, precum Liviu Gheorghe, Catalin Bardas şi Ianoş Kovacs. Copiii de la grupa profesorului Nicuşor Baldovin, Denis Matei, Florin Lazăr, David Tuderaşcu, Auraş Paraleu, Antonio Băncuţă, Mario Mareş, Cosmin Damaschin, Adrian Stoica, George Gorgovan, Mario Roşianu, Rareş Potârnache, Antonio Gheosu, Mihnea Gimiga, Gabriel Anghel, Bogdan Baciu, Andrei Ion, Mihai Mocanu, David Manciu şi Cakir Armand au jucat câteva minireprize de fotbal.
Moş Crăciun le-a dat tuturor copiilor prezenţi în sală cadouri.
"Era normal ca Moş Crăciun să vină şi în acest an la copiii de la Luceafărul. Avem satisfacţia că nu am muncit degeaba pentru că deja unii dintre fotbaliştii formaţi la noi au făcut pasul la grupări importante din fotbalul mare precum Academia "Gică Hagi" sau Dinamo Bucureşti. Acum o nouă generaţie de copii se pregăteşte cu dorinţa de ajunge şi ei la aceste echipe sau, de ce nu, chiar mai sus", a declarat Laurenţiu Calu, preşedintele clubului Luceafărul.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro