Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Misiune imposibila pentru handbalistele brailene

HC Dunarea are o sarcina foarte grea in aceasta etapa, deoarece va trebui sa lupte in fata singurei echipe care, teoretic, mai are inca sanse la titlu, in afara actualei lidere. HC Zalau spera sa cistige toate meciurile care au mai ramas de disputat si spera ca actuala lidera, Rulmentul, sa clacheze atit la Zalau, cit si la Rm. Vilcea pentru a se relansa lupta pentru titlu.
In plus, pentru brailence este o deplasare lunga, iar sansele de a obtine macar un punct sint minime. Echipa braileana a plecat de vineri dimineata spre Zalau, fara Sanda Adandei, care este accidentata si face un tratament la genunchi.
"In privinta pregatirii nu au fost probleme. Chiar daca nu am avut acces la sala Polivalenta, ne-am antrenat in sala LPS-ului si totul a decurs la fel de bine. Singurul nostru obiectiv pentru aceasta partida este acela de a face o figura frumoasa, pentru ca este imposibil de crezut ca Zalaul va ceda pe teren propriu. Este o mare diferenta de valoare, iar formatia gazda mai este motivata si de faptul ca inca mai are sanse la titlu" declara directorul sportiv Teodor Ciochia.

Zalaul a cistigat cu arbitrii la Braila

In etapa a 6-a a turului, formatia braileana a avut o evolutie foarte buna pe teren propriu, in disputa cu detinatoarea ultimelor doua titluri de campioana nationala si pina in minutul 56, cind tabela indica un rezultat de egalitate, 20-20, spera intr-un rezultat bun. Numai ca arbitrii au tinut HC Dunarea in inferioritate numerica pina la finalul meciului si HC Zalau s-a impus la o diferenta de trei goluri, 28-25. Golurile formatiei brailene au fost marcate de Marinela Patru 11, Irina Radovici 6, Adriana Leordean 5, Irina Tomuleanu 3.

Etapa a 19-a programeaza meciurile:
HC Zalau - HC Dunarea Braila
Astral Posta Cilnau - "U" Jolidon Cluj
Rapid CFR Bucuresti - Rulmentul Brasov
Otelul Galati - Oltchim Rm. Vilcea
HCF Piatra Neamt - Tomis Constanta
HCM Baia Mare - HCM Roman
CSM Sibiu - CSM Cetate Deva
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii