Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea Sandu va dialoga astazi cu presedintii AJF

Presedintii Asociatiilor Judetene de Fotbal vor participa, astazi si miine, la o intilnire cu conducatorii FRF din rindul carora nu vor lipsi Mircea Sandu, presedintele acestui for, precum si alti membri marcanti precum Ionut Lupescu, Florin Prunea, Dumitru Mihalache, Constantin Gheorghe si Mircea Radulescu.
Marin Petrescu, presedintele AJF Braila, considera benefica aceasta initiativa a forului central si ca la Brasov, la fel ca si anul trecut, conducatorii din teritoriu vor afla multe noutati.
"Se vor discuta probleme legate de aplicarea noului Statut de regulamente precum si unele legate de activitatea fotbalistica incepind cu Liga I si sfirsind cu Liga a IV-a, dar si despre competitiile in care sint angrenati copii si juniorii", a declarat Marin Petrescu.
Simbata si duminica, in jur de 80 de arbitri care vor activa pe viitor in Liga a III-a, din Tulcea, Constanta, Braila, Iasi, Suceava, Roman vor participa la o instruire la Bacau la finalul careia vor fi evaluati. Cursantii vor urmari simbata doua meciuri, dimineata Aerostar Bacau - FCM Bacau II si seara FCM Bacau - Sportul Studentesc, iar a doua zi vor fi testati de o comisie din care vor face parte si Gheorghe Constantin (Suceava), Nicolae Rainea si Laurentiu Vargatu, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri Braila.
Printre cursanti se numara si trei arbitri braileni, Traian Cismas, Mihai Hrinca si Marius Titirisca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii