Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea Sandu, observator in Cupa UEFA

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a fost delegat de UEFA observator la partida Olympique Marseille - Germinal Beerschot, programat pe 29 septembrie in cadrul mansei secunde a turului I al Cupei UEFA, se arata intr-un comunicat al FRF remis agentiei MEDIAFAX.
In aceeasi zi, presedintele CCA Ion Craciunescu si finantatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, vor fi observatori pentru arbitri la partidele Sampdoria - Vitoria FC, respectiv Aris Salonic - AS Roma din cadrul mansei secunde a turului I al Cupei UEFA.
Pe 15 septembrie, Ionel Piscanu va fi delegat UEFA la intilnirea Grazer AK - RC Strasbourg, iar Mircea Salomir va fi observator pentru arbitri la meciul Banik Ostrava - Heerenveen din mansa intii a turului I al Cupei UEFA.
In grupele Ligii Campionilor, UEFA l-a delegat observator pentru arbitri pe Nicolae Grigorescu la meciul Olympiakos Pireu - Rosenborg BK din 13 septembrie si observator de joc pe Cristian Bivolaru la partida FC Thun - Sparta Praga din 27 septembrie.
Miercuri, doua partide din cadrul preliminariilor CM 2006 vor avea observatori romani: Adalbert Kassai la Lituania - Bosnia Hertegovina (grupa a VII-a) si Cristian Bivolaru la Danemarca - Georgia (grupa a II-a).
In perioada 27 septembrie - 1 octombrie, Liana Stoicescu se va afla in Ungaria, in calitate de observator la unul dintre mini-turneele contind pentru prima faza de calificare a Campionatului European de fotbal feminin "under 19", la care vor participa formatiile Belgiei, Ungariei, Bulgariei si Greciei. De asemenea, intre 14 si 18 octombrie, in Portugalia, Ionel Piscanu va avea aceeasi calitate la unul dintre mini-turneele din cadrul primei fazei de calificare a Campionatului European de juniori "under 17", participante fiind Portugalia, San Marino, Germania si Insulele Feroe.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii