Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minor disparut

Un minor in virsta de 16 ani, elev la Grupul Scolar Agricol din municipiul Braila, care locuia fara forme legale pe strada Albinei, bloc 2, apartament 47, a disparut de acasa in ziua de 29 martie.
"La data de 10 aprilie, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila s-a prezentat numitul Dumitru B., din municipiul Braila, care a sesizat ca fiul sau, Mihai Eugen Bratosin, cu domiciliul stabil in comuna Surdila Gaiseanca a disparut de la domiciliu" a precizat purtatorul de cuvint al IJP Braila, subinspector Jenel Sogor.
In urma sesizarii, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari pentru a afla motivul care l-a determinat pe baiat sa plece de acasa. Astfel s-a stabilit ca unitatea de invatamant a trimis, recent, o instiintare prin care li se aducea la cunostinta parintilor ca minorul a acumulat multe absente la scoala, motiv pentru care a fost certat deseori.
Tinarul Bratosin Mihai Eugen are inaltimea de 170 cm , corpolenta slaba, ochii verzi, parul saten, nu are semne particulare, iar in ziua disparitiei purta pantaloni blue-jeans albastri, pulover de culoare verde, cu fermoar si pantofi sport albi.
Cine poate da relatii despre prezenta acestuia in municipiul sau judetul nostru este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie, ori sa apeleze la numerele de telefon 112 sau 612222.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii