Mergi la conţinutul principal

Ministrul Agriculturii a solicitat APDRP un plan de actiuni pentru remedierea deficientelor

Ministrul Agriculturii, Ilie Sirbu, s-a intilnit, ieri, cu directorul general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Sorin Radu, solicitind institutiei sa prezinte, pina vineri, un plan de actiuni pentru remedierea in cel mai scurt timp a deficientelor notificate de CE.
"A fost trecuta in revista lista cu deficientele notificate de Comisia Europeana in urma misiunilor de audit din 2008, pasii facuti de APDRP pentru remedierea deficientelor. Ministrul Ilie Sirbu a dispus conducerii APDRP ca pina vineri, 9 ianuarie 2009, sa-i fie prezentat un plan de actiuni cu termene si responsabilitati, in asa fel incit toate deficientele sa fie remediate in cel mai scurt timp", se arata intr-un comunicat al MAPDR.
La sedinta au mai participat secretarii de stat din MAPDR, Liviu Harbuz si Catalin Rosculete, directorul general al Autoritatii pentru Certificare si Plata din cadrul Ministerului Finantelor, Lucia Tarara, precum si directorul general in cadrul MAPDR, Cornelia Mihai.
Discutiile au vizat identificarea problemelor cu care se confrunta APDRP, gasirea de solutii in depasirea blocajelor existente la momentul actual in ceea ce priveste platile finale aferente programului SAPARD, stabilirea obiectivelor agentiei pentru perioada urmatoare, precum si impartirea responsabilitatilor si a calendarului de lucru.
Tot in cursul zilei de ieri, ministrul Agriculturii a convocat o intilnire cu conducerea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola, in vederea analizarii activitatii institutiei si fixarii obiectivelor prioritare ale acesteia.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu