Mergi la conţinutul principal

Ministerul Educatiei vrea sa impulsioneze invatamintul din domeniul constructiilor

Ministrul Cristian Adomnitei a facut apel catre firmele de constructii sa se implice in invatamintul de profil prin intermediul parteneriatelor, cu ocazia dezbaterii "Criza fortei de munca specializata in constructii", din cadrul expozitiei internationale Camex.
Astfel se va putea dezvolta baza de materiale de la clasele cu profil tehnic, iar profesorii care predau la clase se vor perfectiona cu ajutorul specialistilor din firmele de constructii.
In Romania exista un deficit important pe piata fortei de munca in domeniul constructiilor. In acest context, Ministerul Educatiei a aprobat, pentru prima data dupa 1989, finantarea de la bugetul de stat, pentru acest an scolar, a 10.700 de locuri pentru invatamintul postliceal, din care 20% sint in constructii. La Braila exista locuri la scoala postliceala in domeniul constructiilor de la Grupul Scolar "Edmond Nicolau".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu