Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ministerul Educatiei se gindeste abia acum la absolventii care vor sa urmeze o facultate in strainatate

Datorita numarului mare de absolventi care vor sa urmeze cursurile unei universitati in strainatate, si nu pot face acest lucru pentru ca nu au diploma de absolvire si foaia matricola, Ministerul Educatiei a hotarit sa elibereze adrese pentru toti cei care au promovat bacalaureatul. Astfel, adeverintele elberate de inspectorate vor avea si girul celui mai inalt for al Educatiei din Romania.
Eliberarea adeverintei care atesta rezultatele obtinute la Bacalaureat se face pe baza unei solicitari scrise din partea Inspectoratului Scolar. Solicitarile trebuie sa aiba anexate cererea absolventului si documentele emise de catre Inspectoratul Scolar. In ele trebuie sa fie mentionate rezultatele obtinute de absolvent in sesiunea iunie-iulie 2007 a examenului de Bacalaureat.
In acest sens, MECT a informat, pe 25 iulie, toate Inspectoratele din judetele in care sint probleme cu stampilele scolilor si cu timbrul sec, acestea urmind sa se conformeze.
Pentru cei care sustin admiterea in universitatile din Romania, MECT a recomandat deja tuturor unitatilor de invatamint superior de stat si particular sa accepte atit adeverintele pentru inscriere, cit si statutul de admis, acolo unde este cazul, cu vechile insemne ale ministerului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii