Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihaita Plesan a fost prezentat oficial la Poli Timisoara

Mijlocasul Mihaita Plesan a fost prezentat oficial, joi, in cadrul unei conferinte de presa, alaturi de ceilalti sapte jucatori achizitionati de gruparea Poli Timisoara in aceasta pauza competitionala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La prezentarea noilor achizitii au fost prezenti, din partea conducerii gruparii timisorene, vicepresedintele Emil Rosianu, directorul general Ion Craciunescu si directorul executiv Anton Dobos.
Prezentarea celor opt jucatori transferati de echipa Poli Timisoara a fost facuta de Ion Craciunescu, in ordinea in care acestia au semnat contractele cu clubul de pe Bega: Silviu Izvoranu (mijlocas, Otelul Galati), Adrian Ilie (fundas, Poli Iasi), Rares Soporan (fundas, Universitatea Cluj), Alin Stoica (mijlocas, liber de contract), Sretan Stanic (mijlocas sirb, Rad Belgrad), Vladimir Gluscevic (atacant sirb, Rad Belgrad), Peter Simek (mijlocas maghiar, Fehervar) si Mihaita Plesan (Dinamo), care va purta tricoul cu numarul 10.
La finalul prezentarii celor opt jucatori transferati, Ion Craciunescu si Mihaita Plesan au semnat contractul dintre Poli si jucator, valabil pentru o perioada de cinci ani.
Ion Craciunescu a precizat ca Poli Timisoara a mai achizitionat un jucator, pe Laurentiu Bus, de la Universitatea Cluj, care a semnat un contract pe cinci ani, dar care a fost lasat sa joace la Cluj Napoca pina in vara, urmind ca din sezonul viitor sa se alature gruparii de pe Bega.
Directorul general a mentionat, de asemenea, ca vineri urmeaza sa semneze cu Poli inca un jucator, insa a refuzat sa faca public numele acestuia pina in momentul perfectarii transferului. Craciunescu a lasat sa se inteleaga ca ar fi vorba de fundasul nigerian al echipei Partizan Belgrad, Emeghara Ifeanyi (22 de ani).
"Cu transferul de miine cred ca se incheie campania de achizitii de la Poli Timisoara, una dintre cele mai fructuoase din fotbalul romanesc la ora actuala", a spus Craciunescu.

Sunt sigur ca voi lua campionatul cu Poli Timisoara

"Ma bucur ca pina la urma am ajuns la Timisoara. Impreuna cu ceilalti colegi sper sa facem din Poli una dintre echipele mari din Romania si din campionatele din Europa. Imi doresc sa fiu sanatos, fiindca asa voi putea sa imi demonstrez adevarata valoare. Sint sigur ca voi lua campionatul cu Poli Timisoara. Imi doresc sa imi duc la bun sfirsit contractul cu Poli", a spus Plesan, care a semnat un contract pe cinci ani cu Poli.
Plesan, achizitionat de Poli de la gruparea Dinamo Bucuresti, a mai spus ca Timisoara este cel mai civilizat si cel mai frumos oras din tara. "Craiovean nu mai am cum sa fiu, ca am plecat de acolo, bucurestean nu sint, sint banatean, fiindca m-am nascut in Banat (n.r. - la Moldova Noua, judetul Caras-Severin)", a spus Plesan.
La rindul sau, mijlocasul Alin Stoica, care va purta la Poli Timisoara tricoul cu numarul 7, a declarat ca va incerca sa-si demonstreze valoarea pe teren. "Sunt foarte bucuros, aici este foarte mare entuziasm. Totul depinde numai si numai de noi, sa facem fericita lumea care are incredere in noi. In situatia mea, nu am foarte multe de zis, voi incerca sa vorbesc mai mult pe teren", a spus fostul jucator al echipelor Anderlecht Bruxelles, FC Buges si Siena.
Si fundasul Adrian Ilie s-a declarat multumit de transferul la Poli Timisoara: "Sunt foarte bucuros ca am ajuns la Poli Timisoara. Sint sigur ca vom lua campionatul".
Mijlocasul ungar Peter Simek nu crede ca va intimpina probleme in campionatul Romaniei. "Sunt foarte bucuros ca am reusit acest transfer si ca sint acum la Poli. Sper ca jocul meu sa fie cit mai bun si sa satisfac pretentiile oamenilor de aici. Sint foarte increzator ca Poli Timisoara va reusi sa cistige titlul de campioana. Multa lume m-a intrebat cum va fi pentru mine, ca maghiar, sa joc in campionatul Romaniei, dar eu cred ca nu va fi nici o problema, nu exista diferentieri pe teren", a spus jucatorul.
Atacant sirb Vladimir Gluscevic crede ca prin aducerea atitor jucatori valorosi la Poli, "s-a facut un pas mare pentru realizarea unor performante deosebite". "Poli e un club mare, are o infrastructura foarte buna, are terenuri bune de antrenament. Promit ca voi da maximum din potentialul meu la acest club. La orice echipa numarul 9 reprezinta o veritabila obligatie, eu ma voi stradui ca sa indeplinesc toate pretentiile pe care le presupune acest numar 9", a spus atacantul.
Poli Timisoara a prezentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, cei opt jucatori achizitionati in aceasta pauza competitionala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii