Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Stoica este noul antrenor al echipei FC Brasov

Tehnicianul Mihai Stoica l-a inlocuit pe Gabi Stan in functia de antrenor al echipei FC Brasov, decizia apartinin presedintelui gruparii din liga a II-a, Dinu Gheorghe, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Decizia de a-l schimba pe Gabi Stan mi-a apartinut in totalitate. Mi s-a dat libertatea de a decide asupra echipei si antrenorului si am considerat ca asa este mai bine. Am discutat si cu Ioan Neculaie si am ajuns la concluzia ca asa este mai bine. Chiar vrem sa facem altceva la FC Brasov, o echipa ce trebuie sa aiba un viitor, nu sa traiasca de azi pe miine", a explicat presedintele Dinu Gheorghe decizia de a schimba antrenorul la doar o zi dupa reunirea lotului si stabilirea programului pentru perioada urmatoare.
Dinu Gheorghe l-a prezentat oficial pe noul tehnician, Mihai Stoica, fost antrenor la Ceahlaul Piatra Neamt si fost director tehnic la Rapid Bucuresti. "Pe Mihai Stoica il cunosc de multa vreme si cred ca este ceea ce ne trebuie. Deocamdata, intelegerea este pina in vara, urmind ca in functie de ce se mai intimpla sa prelungim contractul sau nu", a adaugat Dinu Gheorghe.
Noul antrenor principal s-a aratat optimist in privinta sanselor pe care FC Brasov le are la promovare. "Stiu ca FC Brasov este o echipa cu ambitii mari, si cred ca, daca lucrurile vor merge asa cum ne dorim noi sa mearga, putem sa speram la unul din cele doua locuri care asigura promovarea", a declarat Mihai Stoica, cel care il va avea ca secund pe Mihai Datcu.
Presedintele Dinu Gheorghe, care zilele trecute a reusit sa obtina semnatura pe patru ani a atacantului Attila Hadnagy, spera ca pina la urma sa ajunga la o intelegere cu Petrolul Ploiesti, iar fotbalistul sa joace inca din retur. "Inca discuta cu cei de la Petrolul. Noi ne dorim tare mult sa ne intelegem cu ei si fotbalistul sa poata juca din retur, si nu din vara de cind incepe contractul, insa e clar ca nu va fi usor...", a incheiat presedintele brasovean.
Insa oficialii gruparii Petrolul nu accepta sa-l cedeze pe fotbalist si au decis, joi, sa-l trimita pe Hadnagy la echipa a treia a clubului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii