Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Stoica: Cernea este cel mai bun portar din Romania

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat marti, pentru TV Sport, ca cel mai bun goalkeeper din Romania este Cornel Cernea, avind in vedere ca alt portar roman nu a jucat in grupele Ligii Campionilor.
"Cernea e cel mai bun portar din Romania. A fost altul care sa joace intr-o competitie de asemenea anvergura precum Liga Campionilor? Nu! Atunci dati-mi voie sa-l proclam cel mai bun portar din Romania. Nu vorbesc despre alti portari, dar pe Cernea nu l-am vazut sa faca vreo gafa", a spus Mihai Stoica.
Oficialul gruparii din Bulevardul Ghencea a afirmat ca a existat o singura oferta pentru atacantul Nicolae Dica, dar aceasta a fost considerata neinteresanta. "A spus Gigi Becali ca Steaua nu joaca ofensiv din cauza lui Dica? Refuz sa cred asa ceva. Cred ca e hilar sa spui ca nu se joaca ofensiv din cauza lui Dica, el e golgheterul Stelei, nu poate fi pus in antiteza cu jocul ofensiv. Adica ce, Dica e jucator defensiv? Nu cred ca Gigi Becali a spus asta", a adaugat Stoica.
El a precizat ca pentru mijlocasul Gabriel Bostina nu exista nici o oferta, jucatorul nefiind indezirabil, asa cum s-a spus, dar nici indispensabil. "Lotul care va pleca in stagiul din Italia va cuprinde toti jucatorii, plus juniorii Jean Prunescu, fundas central de 17 ani, si Vlad Rusu, atacant de 17 ani. Ei sint virfurile generatiei 1989, care se adauga portarului Cezar Lungu, de 18 ani", a spus managerul Stelei.
Mihai Stoica a mentionat ca nu este interesat de declaratiile portarului Carlos Alberto Fernandes din presa portugheza, afirmind ca a vorbit cu agentul acestuia, Carlos Goncalves, care i-a transmis ca jucatorul este de acord cu rezilierea pe cale amiabila a contractului. "Carlos a indeplinit multe conditii, dar a avut si citeva lacune comportamentale", a spus el.
Stoica a declarat ca Steaua are un scouter european in Brazilia, pentru a urmari jucatori care pot ajunge la clubul din Bulevardul Ghencea. "Steaua are departament de scouting si functioneaza, chiar daca nu de mult timp. Am fost doua saptamini in Brazilia, dar nu pot aduce un jucator doar de dragul de a arata ca am muncit. sint multi jucatori pe care i-am observat. Trebuie sa ne gindim foarte bine inainte de a face un transfer important si cind spun asta ma gindesc la un jucator care poate costa foarte mult. Din fericire, avem destul timp, chiar si pina la data limita de anuntare a lotului pentru Cupa UEFA la forul european, 1 februarie", a comentat oficialul stelist.
Mihai Stoica a anuntat ca aducerea mijlocasului francez de la Charleroi, Fabien Camus, care a refuzat in vara sa vina la Steaua odata cu Cyril Thereau, "iese din discutie acum": "Ar fi posibil sa vina la sfirsitul acestui sezon, acum nu poate pleca sub nici o forma de la Charleroi".
Managerul general al gruparii "ros-albastre" a subliniat ca isi doreste ca din formula de baza a echipei nationale a Romaniei sa faca parte cit mai multi stelisti: "As fi cel mai fericit, la primele astea ar fi si jucatorii nostri mai multumiti. Nu cred ca exista vreo echipa nationala in Europa care sa aiba asemenea prime de calificare".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii