Mergi la conţinutul principal

Mihai Isvoranu (USR-PLUS) îi îndeamnă pe brăileni să iasă la vot

• acesta a ţinut să le transmită un mesaj şi părinţilor care nu vor să participe la vot, revoltaţi că, în prima zi de şcoală, nu au putut intra cu cei mici în sălile de clasă

 

În cadrul ultimei conferinţe de presă înainte de alegerile locale de duminică, 27 septembrie, cu ocazia vizitei lui Dacian Cioloş la Brăila, Mihai Isvoranu, candidatul alianţei USR-PLUS la Primărie, a făcut un îndemn către brăileni să iasă la vot şi să pună ştampila pe alianţa USR-PLUS.

“În îndemn pe brăileni să iasă la vot pe 27 septembrie. Mă bazez pe tinerii brăileni care vor să schimbe oraşul în bine, mă bazez pe studenţii care încă nu au plecat la facultate şi pot vota pentru oraşul lor, mă bazez pe tinerele familii din Brăila, cei care şi-au dus copiii la şcoală sau grădiniţă şi au văzut cum a fost organizarea începerii anului şcolar. Nu în ultimul rând, mă bazez pe brăilenii de vârsta a treia care vor să îşi vadă copiii şi nepoţii acasă. Mă bazez pe votul brăilenilor, mă bazez pe faptul că vor ieşi la vot şi vor avea răbdare, vor sta poate la cozi, dar îşi vor exprima votul”, a afirmat Mihai Isvoranu.

Acesta a ţinut să le transmită un mesaj şi părinţilor care nu vor să participe la vot, revoltaţi că, în prima zi de şcoală, nu au putut intra cu cei mici în sălile de clasă.

“Este un mesaj pe internet care circulă în ultimul timp şi care spune: «Dacă voi nu ne-aţi lăsat în şcoli cu copiii, nici noi n-o să intrăm în şcoli să votăm». Este total greşit! Asta vor! Ca noi să nu mergem să votăm iar ei să câştige alegerile cu voturile celor pe care îi controlează! Brăileni, ieşiţi la vot! Faceţi efortul acesta! Aveţi cu cine vota! Brăila poate renaşte, Brăila poate avea viitor”, a mai precizat acesta.

Despre participarea la alegerile locale Isvoranu a vorbit şi de-a lungul campaniei sale electorale, amintind faptul că, în Belarus, cetăţenii au ieşit în stradă după rezultatele controversate de la alegerile prezidenţiale.

“Ieşirea în număr cât mai mare la vot ar pune la Primărie oameni pe care noi îi dorim ca să facă treabă pentru acest oraş. În Belarus, aţi văzut, oamenii ies pentru a avea dreptul să voteze, se bat cu autorităţile. Luptă pentru un vot liber, pentru libertate”, a declarat candidatul USR-PLUS.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro