Skip to main content

Mihaela Marcu a fost instalata oficial in functie

Braila are, incepind de ieri, in mod oficial un nou prefect, in persoana fostului director adjunct al Directiei de Finante Braila, Mihaela Marcu. Ceremonia de investire in functie a fost condusa de secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, din cadrul MIRA, Victor Dobre. Acesta a dat citire hotaririlor de guvern prin care s-a constatat incetarea mandatului de prefect a lui Nicolae Mitroi si numirea in functie, pina la organizarea concursului, a Mihaelei Marcu. Noul prefect a depus juramint ca va respecta legile acestei tari si ca isi va face asa cum trebuie datoria. La finalul ceremoniei, secretarul de stat Victor Dobre a tinut sa ii multumeasca lui Nicolae Mitroi pentru activitatea depusa timp de 3 ani in functia de prefect si sa o asigure pe noua sefa a institutiei de tot sprijinul Ministerului: "Vreau sa multumesc in numele MIRA domnului Mitroi pentru activitatea de 3 ani in calitate de prefect al judetului Braila. O perioada complexa, cu dificultati... Apreciez modul in care si-a exercitat functia. Buna colaborare cu CJ, Primaria, consiliile locale serviciile deconcentrate si cu toate structurile ministerului de interne din teritoriu. Vreau sa ii urez multa sanatate si citi mai multi ani de retragere. O felicit pe doamna prefect pentru numire, in aceasta inalta responsabilitate. Va avea sprijinul ministerului, cu atit mai mult cu cit urmeaza o perioada importanta. Miercuri se reia calendarul electoral, alegerile europarlamentare, in care rolul prefecturii e important. Prefectura va face astfel incit sa aiba o colaborare normala cu celelalte institutii, va asigura o coordonare corecta a directiilor deconcentrate si a tot ce inseamna structurile MIRA in teritoriu". Dobre a incheiat discursul cu ceea ce s-a dorit o gluma, care nu stim insa cum va fi perceputa si de catre concetatenii sai galateni: "E un moment istoric. Un galatean sa instaleze in functie o doamna din Braila. Deci nu putem fi acuzati ca sintem tot timpul prea galateni, mai sintem si cavaleri".
La rindul sau, Mitroi a tinut sa multumeasca celor alaturi de care a lucrat aproape 3 ani: "Multumesc pentru apreciere si pentru ca m-ati sprijinit in functia de prefect. Multumesc colaboratorilor mei care in aceasta perioada dificila au sprijinit activitatea si am putut sa trecem cu bine niste evenimente care stateau sa ne produca multe necazuri. Imi exprim recunostinta pentru profesionalismul si modul in care s-au achitat de sarcini. Doamna prefect va avea o sarcina usurata pentru ca atit colectivul institutiei, cit si cel al serviciilor deconcentrate sint conduse de profesionisti".
In ceea ce o priveste, Mihaela Marcu s-a aratat emotionata de eveniment, dar a precizat ca, de vreme ce de 10 ani este in slujba legii, cunoaste atit legile scrise, cit si pe cele nescrise, si ca va face tot posibilul pentru a reprezenta interesele brailenilor: "Multumesc ministrului care e galatean si a fost galant. Daca 10 ani am servit legea cu obiectivitate, sint hotarita si in continuare sa nu ii dezamagesc pe cei care au avut ochi sa vada si au avut puterea sa ma investeasca in aceasta functie. Va rog sa fiti la fel de buni, cum a spus domnul Mitroi, sa ma ajutati sa facem mai multe pentru judet. Nu voi promite nimic, voi lasa timpul sa vorbeasca".
La ceremonia de investire au participat primarul Constantin Cibu, viceprimarul Lucian Tilea, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, impreuna cu cei doi vicepresedinti - Niculina Moisescu si Gheorghe Chiru, subprefectii Mircea Fudulaiche si Dan Popa, senatorul PSD Aurel Simionescu si deputatul PSD Mihai Tudose, consilieri municipali si judeteni, directorii de directii deconcentrate, dar si ai diferitelor institutii publice, sefii structurilor de interne din teritoriu, precum si alti oficiali.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu