Mergi la conţinutul principal

Miercuri, 19 iunie, se oprește apa pe mai multe străzi din Catanga

• vor fi afectați brăilenii din perimetrul cuprins între străzile Șoseaua Baldovinești - Strada Decebal - Strada Cimbrului, respectiv străzile: Cimbrului, Zimbrului, Vișinului, Pescărușului, Graurului, Olteniei, Cireșului, Garoafelor, Iasomiei, Decebal, Păltiniș, Blasova, Semenic, Berzei și Egretei

 

O nouă lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă a orașului.

Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila anunță, prin intermediul unui comunicat, că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de miercuri, 19 iunie, între orele 9.00 - 16.00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Strada Zimbrului, în cadrul „Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Brăila (POIM) în perioada 2014 - 2020”.

Potrivit CUP „Dunărea” Brăila, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile toți utilizatorii casnici și agenții economici din cartierul Catanga, perimetrul cuprins între străzile Șoseaua Baldovinești - Strada Decebal - Strada Cimbrului, respectiv străzile: Cimbrului, Zimbrului, Vișinului, Pescărușului, Graurului, Olteniei, Cireșului, Garoafelor, Iasomiei, Decebal, Păltiniș, Blasova, Semenic, Berzei și Egretei.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt; aceste intervenții sunt însă necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții companiei de apă-canal.

Ca de fiecare dată, compania precizează că, la reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenării depunerilor din conducte. „Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, precizează CUP „Dunărea”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro