Mergi la conţinutul principal

Merită să joci la pariuri online în 2023? Ce spun specialiștii

Digitalizarea pune stăpânire și pe toate domeniile, lucru evident și în ceea ce privește pariurile sportive. Potrivit cifrelor făcute publice de reprezentanții industriei, tot mai mulți jucători preferă agențiile de pe internet. Există companii care operează exclusiv online, așa cum este casa de pariuri Betano.

Merită să pariezi online în 2023? Răspunsul este atât de răspicat încât trebuie scris cu majuscule: DA. De la an la an, este mai avantajos să joci pe internet. În cazul în care nu ai plasat încă un bilet de pe calculator sau de pe telefon, iată ce argumente au specialiștii care joacă doar online.

Pariurile online prezintă mai multe categorii de avantaje, care țin de:

 • taxe și impozite;
 • comoditate;
 • accesibilitate;
 • perspectivă;
 • rapiditate;
 • oportunitate;
 • funcții utile;

Iată, mai exact, la ce se referă jucătorii care profită din plin de beneficiile pariurilor plasate pe internet:

Taxe și impozite

Dacă pariezi online, nu plătești taxă de 5% din miza fiecărui bilet, ceea ce reprezintă un avantaj extrem de important pe termen lung. În plus, pariorii care joacă pe internet nu plătesc impozit din fiecare câștig, ci numai atunci când fac o retragere. În online există taxa pe viciu de 2% din depunere, dar această taxă nu se plătește la toate agențiile.

Comoditate

Iarna, când este viscol și foarte frig, sau vara, când te „topești” cum pășești pe stradă, nu prea îți vine să ieși din casă pentru a merge să pui un pariu. În schimb, dacă ai cont la o agenție de pe internet nici nu îți pasă cum e afară. Stai în fotoliu și ai acces la sute de selecții pentru fiecare meci cât de cât important.

Accesibilitate

A paria online este cât se poate de accesibil. Poți intra pe site-urile bookmakerilor de oriunde, la orice oră din zi sau din noapte. Dacă vrei să plasezi un bilet la 02:30 dimineața, o poți face. Îți trebuie doar un calculator sau telefon inteligent conectate la internet.

Perspectivă

Online, ai o perspectivă amplă asupra pieței. Într-un singur minut poți compara cotele oferite de 4-5 agenții de pariuri, pentru a juca acolo unde obții profit maxim. Chiar este recomandat să ai conturi deschise la mai mulți operatori de top.

 

 

Rapiditate

Pe internet pariezi „în doi timpi și trei mișcări”. După ce ai accesat platforma, ai nevoie de numai câteva click-uri sau atingeri ale ecranului telefonului pentru a plasa biletul. De aceea, pariurile online sunt cele mai recomandate dacă îți place să joci live. Un alt factor care favorizează „live-urile” este reprezentat de platformele de video streaming live, pe care le oferă tot mai mulți operatori și care sunt tot mai performante.

Oportunitate

Atunci când pariezi online, ai oportunitatea să te distrezi suplimentar, datorită ofertelor promoționale practicate de agenții. Tendința în 2023 este să se acorde fonduri suplimentare sau pariuri gratuite fără depunere, pe lângă recompensele pe care le primești atunci când efectuezi un prim depozit. În plus, poți beneficia săptămânal de ofertele pentru clienții existenți.

Funcții utile

An de an, secțiunea dedicată ofertelor promoționale se îmbogățește cu funcții utile care îți ușurează misiunea de a fi pe plus pe termen lung. Astfel, poți câștiga un bilet dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri la un moment dat, chiar dacă până la final este egalată sau chiar învinsă. Un alt exemplu este Cash Out-ul parțial, care îți permite să închizi pariul numai pe o parte din miză.

Am enumerat, pe scurt, cele mai importante avantaje ale pariurilor online. Beneficiile sunt mai multe, dar te lăsăm să le descoperi singur pe toate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

 • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
 • Telefon: 0239-611053
 • Fax: 0239-611054
 • E-mail: redactie@obiectivbr.ro