Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Membru al gruparii "Catali", judecat pentru lovire si port ilegal de arma alba

In virsta de 20 de ani si membru al gruparii din Varsatura, condusa de "Romica Catali", Corneliu Moldoveanu a fost cercetat si trimis in judecata, zilele acestea, de Parchetul de pe linga Judecatorie, pentru ca l-a injunghiat pe un tinar din clanul advers, in plina strada. Motivul agresiunii careia i-a cazut prada Tudorel Ionut Savin din gruparea "Buricea" a fost unul devenit rutina pentru braileni: cei doi fac parte din clanuri rivale. In acest dosar au mai fost cercetati alti sase membri ai gruparii "Catali", insa in cazul lor s-a dispus neinceperea urmaririi penale (NUP).
Agresiunea s-a petrecut in dimineata zilei de 5 septembrie 2006, in jurul orei 6.45, pe Soseaua Rm. Sarat. In acel moment, Tudorel Savin se deplasa, spun anchetatorii, catre casa, cind a fost atacat de Corneliu Moldoveanu. Agresorul a coborit din masina, a pus mina pe un cutit si a pornit pe urmele tinarului din gruparea adversa. El l-a ajuns din urma si, fara nici o retinere, l-a injunghiat de mai multe ori in zona feselor. Dupa incident, Moldoveanu a aruncat cutitul corp delict intr-o canalizare, iar victima a ajuns la Spitalul Judetean Braila, Corp A, unde i s-au acordat ingrijiri medicale urgente. Tudorel Savin a fost diagnosticat cu "plagi taiate multiple fesiera dreapta, colica abdominala, interfesiera, contuzie glezna dreapta", medicii legisti prescriindu-i 10 zile de ingrijiri medicale. Oamenii legii spun ca, initial, tinarul injunghiat in fese "nu si-a dat seama" cine l-a atacat pe Soseaua Rm. Sarat, banuindu-l pe unul din urmatorii membri ai gruparii "Catali": Angelin Ciurea, Sorin Lazar, Ionut Agheboaie, Catalin Barbu, Sorinel Lazar si Nicolae Munteanu. Ulterior, el l-a indicat fara dubii pe Corneliu Moldoveanu ca fiind autorul agresiunii din septembrie anul trecut. Cazul va fi solutionat de instanta de fond a Judecatoriei Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii