Mergi la conţinutul principal

Membrii secţiilor de votare îşi pot lua indemnizaţiile

Prefectura Brăila a început să achite indemnizaţiile membrilor birourilor electorale ale celor 141 de secţii de votare din municipiu. Potrivit prefectului judeţului, Mădălina Cochino, prima zi în care cei care au activat în timpul alegerilor locale din 5 iunie s-au putut prezenta la ghişeu pentru a-şi lua banii, a fost sâmbătă. "Au fost anunţaţi când să vină să îşi ridice sumele alocate pentru orele efectuate. De sâmbătă s-au efectuat plăţi. Se vor mai da indemnizaţii astăzi (n.r. - ieri), mâine (n.r. - astăzi) şi miercuri. Există şi un anunţ postat pe site-ul Instituţiei Prefectului", a declarat Cochino. Potrivit comunicatului la care făcea referire sursa citată,
în municipiu, plata indemnizaţiilor se efectuează în intervalul orar 08:30 - 16:30, în sediul Palatului Administrativ, sala 11, intrarea D. Pentru secţiile de votare nr. 142 - 281 din judeţ, banii se dau prin intermediul fiecărei unităţi administrativ-teritoriale, începând cu data de 13 iunie.
Reamintim că, la Brăila au fost 281 de secţii şi 816 persoane care au făcut parte din Corpul Experţilor Electorali avizaţi de Autoritatea Electorală Permanentă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro