Mergi la conţinutul principal

Medicul Dragoș Voicu s-a înscris la concursul de director medical la Spitalul Județean

• este singurul candidat • acesta a mai ocupat funcția de director medical, ca interimar, timp de doi ani (2020-2022)

 

S-a încheiat etapa înscrierilor la concursul pentru director medical la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brăila. Potrivit unui anunț postat pe site-ul unității spitalicești, la concurs s-a înscris un singur candidat. Cum pe site numele candidatului a fost publicat în formă anonimizată, redactorii ”Obiectiv” au contactat-o pe Delia Râșnoveanu, managerul spitalului, care ne-a declarat că este vorba despre medicul chirurg Dragoș Voicu. Acesta a mai ocupat funcția de director medical, ca interimar, timp de doi ani (2020-2022). Din vara lui 2022, tot ca intermar, funcția a fost deținută de dr. Constantin Popazu (medic chirurg).

Reamintim că la concurs s-au putut înscrie candidații care îndeplineau următoarele criterii: absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină; sunt confirmați cel puțin medic specialist; au minimum cinci ani vechime în specialitatea respectivă.

Pentru a câștiga postul de director medical, dr. Dragoș Voicu va avea de susținut trei probe: lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din bibliografie; susținerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului; interviul de selecție. Toate cele trei probe se vor desfășura într-o singură zi, pe 16 martie, iar la finalul zilei se vor afișa și rezultatele. Nota minimă de promovare a fiecărei probe de evaluare este 6, iar media finală trebuie să fie cel puțin 7.

Funcția de director interimar este pe perioadă determinată, mandatul având o durată de patru ani.

Reamintim că în această perioadă Spitalul Județean derulează un concurs și pentru 26 posturi de șefi de secție.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro