Mergi la conţinutul principal

Medicul Dragoș Voicu, noul director medical de la Spitalul Județean

* acesta a câștigat concursul organizat săptămâna aceasta cu media  9,46. * medicul chirurg Dragoș Voicu a fost singurul candidat înscris la concurs

 

 

 

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brăila are oficial un nou director medical! Este vorba despre medicul chirurg Dragoș Voicu, care a câștigat postul în urma concursului organizat luna aceasta de unitatea spitalicească.

Concursul a constat în trei probe, toate derulate într-o singură zi, pe 16 martie: lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din bibliografie (probă scrisă); susținerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului; interviul de selecție. Medicul Dragoș Voicu a fost singurul candidat înscris la concurs, iar conform rezultatelor postate pe site-ul Spitalului Județean, acesta a promovat examenul cu media 9,46. La proba scrisă a obținut nota 9,70, la proba de prezentare a proiectului de management nota 9,00, iar la interviu nota 9,69.

Reamintim că mandatul de director interimar din cadrul Spitalul Județean are o durată de 4 ani. Dr. Voicu a mai ocupat această funcție, ca interimar, în perioada 2020-2022.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro