Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciul cu Dinamo este cel mai usor din acest sezon

Cotidianul Daily Post din Liverpool noteaza ca, pentru Everton, meciul cu Dinamo Bucuresti, programat pe 29 septembrie, pe stadionul Goodison Park, de la ora 22.00, in mansa secunda a turului intii ai Cupei UEFA, va fi cel mai usor din acest sezon.
Intr-un material intitulat "Intoarcerea deficitului de 5-1? Este cel mai usor meci al lor din acest sezon", cotidianul englez noteaza: "Mansa a doua cu Dinamo reprezinta cel mai usor meci al sezonului pentru oamenii lui David Moyes. Nu in sensul propriu al cuvintului, deoarece este foarte greu sa repari deficitul de patru goluri. Dar usor in sensul ca singura strategie potrivita este atac, atac, atac. Normal, Everton ar fi fost fericita sa scoata un 1-0 sau un 1-1 la Bucuresti, insa repriza secunda dezastruoasa din Romania inseamna ca ultra precautul sistem 4-5-1 este la fel de folositor ca fluierul lui Pierluigi Collina".
Sursa citata ofera exemplul echipei Celtig Glasgow, care a pierdut cu 5-0 in fata formatiei Artmedia Bratislava, iar in retur a fost aproape de calificare, insa a invins doar cu 4-0. "Acest lucru dovedeste ca nici un meci nu este terminat dinainte, indiferent cit de intimidant este scorul din tur. Istoria nu prea o ajuta pe Everton, am transpirat in acele nopti groaznice cu Real Zaragoza, Dunfermline, Dukla Praga, Ujpesti Dozsa sau Panathinaikos. Astfel, Dunarea a fost murdara pentru noi, iar cind Dinamo a aprins flacara, mijlocul lui Everton s-a topit pur si simplu in intunericul lasat de lilieci", a scris ziarul britanic.
Daily Post a subliniat ca "meciul de pe Goodison Park este o simpla formalitate". "Frica de replica romanilor nu este de acceptat pentru baietii lui Moyes. Everton are nevoie de 11 atacanti, al 11 -lea fiind portarul Nigel Martyn, care trebuie sa se duca in fata la cornerele din ultimele minute sau la loviturile libere", a precizat sursa citata.
The Mirror a titrat: "Everton este in panica si obosita...dupa doar opt meciuri".
Atacantul Marcus Bent a explicat de ce Everton merge prost. "Suntem si in panica, ne-am pierdut increderea si unii jucatori sint obositi. Fanii spun: «Cum poti fi obosit dupa doar citeva meciuri?». Dar uneori poti fi obosit mental dupa multe deplasari. Nu ne cream ocazii si este frustrant. Sint si citiva jucatori noi, dar nu vreau ca lumea sa creada ca acum ne cautam scuze. Sintem jos, dar trebuie sa ne ridicam", a spus Bent.
Jucatorul echipei Everton a afirmat ca era constient de dificultatea meciului de la Bucuresti. "Stiam ca Dinamo este o echipa buna. Nu am putut controla ce s-a intimplat, nu avem scuze", a comentat Bent.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii