Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci spectaculos, peste nivelul Ligii a III-a

Partida de la Insuratei nu a inceput sub cele mai bune auspicii pentru gazde deoarece la doar cinci minute de la start V. Musat a prins un sut de la 25 de metri si l-a invins pe Stoica.
Condusi inca din debutul partidei, elevii lui Dan Asandei si-au revenit destul de greu si au amenintat poarta lui Matache abia in minutul 18 cind Vioreanu a sutat in zid si Bratosin a reluat imprecis de la marginea careului de 16 metri. Doua minute mai tirziu Anghelina a destabilizat tot flancul sting dinamovist a ajuns aproape de linia portii si a expediat un sut centrare care a trecut razant cu transversala.
Replica oaspetilor nu s-a lasat asteptata. Pe contraatac elevii lui Talnar au obtinut un corner in urma caruia Stoica a iesit foarte bine si a deviat mingea care se indrepta spre Lemnaru dupa care gazdele au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize. Faultat la marginea careului Vioreanu a centrat perfect in fata portii, intreaga aparare dinamovista a fost prinsa pe picior gresit numai ca nici Anghelina, caruia ii era adresata aceasta minge nu a luat startul la timp si nu a putut-o impinge in plasa de la numai patru metri.
Bucurestenii au iesit din corzi si au initiat doua actiuni periculoase insa la sutul lui Marcu portarul gazdelor s-a intins ca un resort si a scos mingea de la radacina barei, iar la cea de a doua incursiune dinamovista Rata a centrat in careu, Stoica a iesit inoportun si mingea reluata cu capul de Lemnaru a trecut la o palma peste transversala.
In ultimele sapte minute ale primei parti Viitorul ar fi putut sa marcheze de trei ori insa nu a reusit decit golul egalizator. Pe post de servant Vioreanu l-a gasit cu o pasa ideala in mijlocul careului dinamovist pe Dobre, iar golgeterul gazdelor nu l-a iertat pe Matache. Dominarea gazdelor s-a accentuat insa doua minute mai tirziu, talonat de Craciun, Dobre a sutat in plasa laterala, iar in minutele de prelungire Anghelina a fost blocat sutului de fundasii centrali ai oaspetilor.

Cu un om mai putin, gazdele au jucat de la egal la egal cu dinamovistii

Dinamovistii au avut sansa sa modifice tabela la citeva momente de la reluarea jocului insa portarul gazdelor a avut din nou un reflex salvator, iar in faza imediat urmatoare Muha l-a pus la grea incercare pe Matache, portarul dinamovist reusind sa devieze cu mare dificultate mingea in corner.
Din minutul 57 Viitorul a ramas in zece jucatori. Bratosin a primit direct cartonas rosu pentru un gest nesportiv si din acest moment sarcina formatiei din Insuratei parea extrem de dificila.
Dinamovistii au incercat sa profite de omul in plus numai ca gazdele s-au grupat foarte bine in aparare si au lovit de citeva ori destul de periculos pe contraatac. Numai ca dupa ce l-a pierdut pe Bratosin, Dan Asandei a fost nevoit sa-l inlocuiasca si pe Dobre care s-a resimtit dupa ce a fost "controlat" in citeva rinduri de apararea oaspetilor, astfel ca fara golgeterul sau, Viitorul nu i-a mai pus prea mari probleme lui Matache.
Dinamo a beneficiat de un corner in minutul 67, Marin a trimis in careu spre Lemnaru care a sutat spre poarta, dar Stoica a fost la post, iar citeva momente mai tirziu Clim putea fi demon si inger. El a fost la un pas de autogol pentru ca la contraatacul declansat de Vioreanu sa incerce o cascada de driblinguri in fata singurului aparator dinamovist, Scarlet in loc sa patrunda in careu, pentru ca avea prim-planul si sa suteze la poarta. De altfel aparatorul din Insuratei si-a mai salvat inca o data echipa de la primirea unui gol, anticipind foarte bine traiectoria mingei trimise spre poarta goala de Savu si reusind, in extremis, sa o respinga in corner.
Pe finalul partidei, Talnar si-a trimis intreaga echipa in jumatatea adversa, dar era sa plateasca tribut acestei tactici pentru ca Vioreanu l-a deschis la marginea careului pe Stanciu, care la rindul lui s-a incurcat in propriile-i driblinguri si nu a gasit solutia cea mai simpla de a suta la poarta, astfel ca partida s-a incheiat cu rezultatul stabilit inca de la pauza, 1-1.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii