Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci decisiv pentru braileni

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe:
4 CS Otopeni 22 10 6 6 25-15 36
17 CF Braila 22 4 6 12 11-34 18

Partida de astazi de pe stadionul Municipal se disputa intre doua formatii avide de puncte, care, in acest moment, nu-si pot permite sa faca pasi gresiti, CF Braila pentru a continua cursa de evitare a retrogradarii, CS Otopeni pentru a reintra in lupta pentru promovare.
In saptamina premergatoare acestui meci, Puiu Antohi a avut la dispozitie intreg lotul de jucatori inclusiv pe cei care au avut probleme medicale, Berceanu si Macare, astfel ca la ora jocului va putea alinia cea mai competitiva formula de echipa. Tehnicianul CF-ului este optimist si spera ca a reusit sa-si motiveze elevii pentru aceasta partida hotaritoare in privinta mentinerii in esalonul secund.
"Este intr-adevar un meci decisiv atit pentru noi, cit si pentru ilfoveni. CS Otopeni este o echipa care inca mai spera la promovare si nu se va multumi cu jumatati de masura, dar si noi vom lupta pentru a ne putea continua, cu sanse reale, cursa pentru evitarea retrogradarii. Vom face tot ce ne sta in putinta sa cistigam acest joc desi sintem constienti ca adversarii nostri si-au luat masuri suplimentare de siguranta", a declarat Puiu Antohi.
Partida dintre CF Braila si CS Otopeni va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Ionut Neagu - Ionut Borcan (ambii din Ploiesti) si Sorin Rotaru (Bucuresti). Arbitru de rezerva este braileanul Luciliu Zaharia, iar observator FRF, Gheorghe Ene (Bucuresti).

"Trebuie sa cistigam la Braila" sustine Costel Orac

In prima parte a campionatului CS Otopeni a avut prestatii foarte bune, iar la finalul turului se afla pe un loc ce-i asigura promovarea in Liga I.
In retur insa formatia ilfoveana a avut o evolutie mediocra si din cele doua partide cu echipe din subsolul clasamentului, nu s-a ales decit cu un punct. In acel moment, dorind sa creeze un soc la echipa, cel mai longeviv tehnician din acest esalon, Marian Pana, si-a inaintat demisia, iar functia de antrenor principal i-a fost transferata lui Costel Orac.
Schimbarea antrenorului nu a avut insa rezultatul scontat. CS Otopeni a pierdut etapa trecuta pe teren propriu si visul promovarii incepea sa se indeparteze. Noul antrenor considera ca formatia sa nu a iesit definitiv din cartile promovarii, dar ca pentru a reintra in cursa trebuie sa cistige la Braila.
"Mai sint multe etape de disputat si ca sa mai putem spera la unul dintre primele doua locuri, trebuie neaparat sa cistigam la Braila. Daca nu invingem, sansele noastre se reduc drastic”, a tinut sa precizeze Costel Orac la unul dintre antrenamentele din saptamina premergatoare meciului.

Etapa a 23-a programeaza meciurile:
Gloria Buzau - Dunarea Giurgiu (0-2)
FC Brasov - Chimia Brazi (2-1)
CF Braila - CS Otopeni (0-3)
Petrolul Ploiesti - Sportul Studentesc (0-2)
Prefab. 05 Modelu - Forex Brasov (0-2)
FC Snagov - FCM Cimpina (0-3)
Delta Tulcea - FC Botosani (0-1)
FC Sacele - FCM Bacau (0-0)
Dunarea Galati - Cetatea Suceava (2-2)
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii