Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masuri active pentru ocuparea fortei de munca

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, in colaborare cu Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii anunta lansarea oficiala a proiectului "Informare si Instruire Continua # Adaptabilitate si acces pe piata muncii", finantat de Uniunea Europeana in cadrul programului Phare 2003 - Coeziune Economica si Sociala, componenta Dezvoltare Resurse Umane, pe care il deruleaza in perioada 1 martie 2006 - 28 februarie 2007.
Lansarea proiectului are loc azi, incepind cu ora 11.00, in sala de Conferinte a CCIA Braila.
Proiectul are drept scop intensificarea masurilor active pentru ocupare, prin sprijinirea formarii profesionale pentru meseria de vinzator si operator introducere, validare si prelucrare date, cu obtinerea de certificate recunoscute la nivel national, instruirea de tehnici de cautare a unui loc de munca prin orientare profesionala, consiliere privind cariera si dezvoltarea spiritului antreprenorial al somerilor.
Grupul tinta il reprezinta somerii tineri cu virste intre 15 si 24 de ani, care parasesc sistemul scolar fara calificare, cu un nivel scazut de calificare sau ale caror calificari nu sint cerute pe piata muncii si somerii pe termen lung, indiferent de virsta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii