Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masina rasturnata pe dig

Ieri, in jurul orei 17.00, un autoturism "Chevrolet", care circula pe digul Braila - Galati, s-a rasturnat in afara partii carosabile si a ajuns direct in sant. La volanul masinii se afla o tinara din Galati, in virsta de 22 de ani, care a pierdut controlul asupra volanului. Conducatoarea auto venea dinspre Braila si, la un moment dat, s-a lovit de borna kilometrica de pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat. Din fericire, fata nu a suferit rani grave, insa autoturismul a fost avariat destul de serios. "Ea venea de la Braila, borna era pe partea stinga, a lovit-o si a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a intors pe sens invers. Masina este zgiriata pe partea dreapta, ca si cum ar fi mers tiris, s-a rostogolit o data si apoi a ajuns in sant", a precizat un martor.
La fata locului si-au facut aparitia politistii rutieri pentru a efectua cercetari in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a produs evenimentul. Imediat au venit si medicii de la Ambulanta care au preluat-o pe conducatoarea auto pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii