Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masina infipta perpendicular, in sant

A ramas cu masina infipta perpendicular in sant. Un brailean care s-a angajat intr-o depasire neregulamentara a fost lovit de un autotren, care l-a proiectat direct intr-un sant de pe marginea drumului. Din fericire, nici unul dintre soferi nu a fost ranit. Conducatorii auto care au trecut prin zona s-au minunat de modul in care s-a putut rasturna masina lovita.
Autoturismului Dacia circula azi-dimineata, in jurul orei 6.00, pe soseaua de centura a Brailei, iar soferul a oprit la o statie de carburanti, sa alimenteze. La iesirea din statie, el s-a grabit si a intrat in fata unui autotren care circula regulamentar, insa manevra nu i-a iesit si a fost lovit violent. Soferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a derapat si a intrat direct intr-un sant de pe marginea soselei.
"Era o masina pe partea dreapta, care i-a blocat vizibilitatea, el a iesit chiar in fata noastra, de la statia de carburanti, era linie continua, a trecut, s-a bagat, a facut dreapta mult, dreapta mult, pina aici, in partea asta, unde a cazut in sant", a declarat un martor.
"Am mai va
zut sa-ti intre un ciine in fata, sa te trezesti cu o caruta, dar chiar asa, sa ajungi infipt in sant, n-am mai vazut, Doamne iarta-ma!", a declarat un altul.
"Conducatorul autoturismului Dacia s-a angajat in efectuarea depasirii neregulamentare a unui autotren si fiind acrosat de acesta, pierde controlul volanului, depaseste partea carosabila si este ricosat intr-un sant de pe marginea drumului european 87. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a explicat subinsp. Cosmin Serbanescu, din cadrul Politiei Rutiere.
Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii