Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Martisoare pentru invitatii la Ziua portilor deschise de la "Sebastian"

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" de la Liceul Teoretic "Sebastian" a avut loc ieri actiunea "Ginduri de primavara" la care au fost invitate trei clase a VIII-a de la scolile: "I. L. Caragiale", "Ion Creanga" si "Mihu Dragomir". Elevii au asistat la un program artistic si au participat la un ingenios concurs de felicitari. Acestea vor fi jurizate astazi de profesorii liceului, iar rezultatele vor fi transmise scolilor. La sfirsitul activitatii elevii liceului si-au scris impresiile pe hirtie, astfel incit cadrele didactice sa-si dea seama ce le place copiilor si ce si-ar mai dori. "Elevii invitati primesc si pliante tematice, in care este prezentata oferta liceului, realizata de prof. Liliana Calu, iar in format electronic au primit doua numere ale revistei scolii, "Metamorfoze". Aceasta este una dintre revistele scolii, pentru ca noi avem asemenea publicatii pentru fiecare disciplina. De asemenea, am conceput si o publicatie special pentru cadrele didactice. Coordonatorul concursului de creatie literara pentru felicitari este profesoara Liliana Marin, iar coordonatorul expozitiei de felicitari realizate de elevii liceului este prof. Valerica Vranceanu. De cind organizam aceste activitati, in fiecare joi, am observat ca elevii sint mai deschisi, coopereaza si chiar am descoperit talentul unora pentru anumite domenii. Aceasta cooperare cu elevii este foarte importanta pentru dezvoltarea lor, dar fara sprijinul colegilor si al conducerii scolii nu am fi reusit nimic", a spus prof. Raluca Voinea, consilierul de imagine al Liceului Teoretic "Sebastian".
Pe linga programul artistic oferit de elevii liceului gazda, invitatilor le-a fost oferit si un martisor muzical din partea elevului Robert Caloian din clasa a XI-a de la Liceul de Arta. Aceste activitati sint coordonate de directorul Georgeta Rusu si consilierul de imagine, prof. Raluca Voinea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii