Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"MarketingBeratung International" si-a deschis birou la Braila

In cursul zilei de ieri, "MarketingBeratung International" (MBI) a inaugurat deschiderea primului birou in Braila, evenimentul fiind completat si de finalizarea formalitatilor contractuale cu primul client al renumitei firme independente de servicii financiare. Astfel, la sediul Bancii Comerciale "Ion Tiriac" in prezenta conducerii unitatii bancare precum si a echipei manageriale a "MBI", in frunte cu Rudolf Klingenbrunner, general manager, a avut loc semnarea contractului de creditare a primului client "MBI". "Noi prelucram pentru clienti programe exclusive, individuale pentru domenii cum ar fi cistig personal, siguranta, Ingrijirea pentru viitor, case si locuinte din ofertele diferitelor banci, societati de asigurare sau firmelor de servicii financiare", a explicat Rudolf Klingenbrunner. "Ca firma independenta fata de banci si societati de asigurare putem plasa dorintele si problemele clientilor nostri In centru si pentru fiecare cerinta individuala sa alegem din multitudinea de oferte ale partenerilor nostri de contract solutia ideala pentru clientii nostri", a mai adaugat sursa citata. Practic, asa cum a explicat Rudolf Klingenbrunner, in conditiile in care "MBI" nu depinde de bacnile si societatile de asigurare colaboratoare, prelucreaza pentru propriii clienti din ofertele standard ale partenerilor grupului programe individuale care se adreseaza direct clientului.
"MBI" a fost infiintata in urma cu 17 ani, avind sediul central in Austria, si este prezenta in 10 tari europene. In Romania, compania a intrat in anul 1999 si are cartierul general la Cluj.
Ca si parteneri de afaceri romani, "MBI" colaboreaza cu Banca Comerciala "Ion Tiriac", precum si "Allianz Tiriac Asigurari", "Raiffeisen Bank", "VolksBank", "AIG life", "Generali Group", "HVB Romania".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii