Mergi la conţinutul principal
Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Marionete pentru “fete”. Ciucă și Bucălău

Fraților, zău dacă înțeleg cât de prost poți să fii ca prim ministru să nu știi care-i stadiul lucrărilor la cea mai mare investiție din România din ultimii 30 de ani – Podul de la Brăila – al treilea ca mărime din Europa, pare-mi-se. Băi, băiete! Trăim în epoca bidenilor, marionete pentru “fete”. Cum care “fete”! Alea care trag tare cum te-ntorci cu spatele. Direct în omoplați o primești... baioneta că doar nu credeați că ne referim la altceva. Sigur, este vremea ălora la care vă gândiți cu toții, dar și ăia au stăpânii lor, stați liniștiți, nu-s de capul lor. În fine, revenind, când a venit toată floarea cea vestită a guvernului la Brăila, premierul Ciucă a dat una de ne-am prăpădit. De râs! De fapt, chiar ne-am bucurat că nu am trimis un om să asiste la “vizita de lucru” și am preluat informații de pe site-ul guvernului. Cum băi, Nicule, să zici că lucrările la Pod sunt întârziate? Hm?! Nu numai că nu sunt întârziate, dar merg brici ceea ce e o premieră pentru România. Știa el ceva numai că faza aia a trecut demult. În fine, la televizor, când a spus prostia asta mai mare decât capul lui, cine credeți că-i stătea în spate să-i flancheze bășinile premierului Ciucă? Alexandru Bucălău, consilier județean PNL, șeful grupului din CJ… Păi, dacă tot era în spatele lui Ciucă, nu putea să-i sufle care-i treaba cu podu? Sau nici Bucălău nu știe, el fiind preocupat de aaaalte probleme ale județului, doar că nu-l bagă nimeni în seamă. De exemplu, acest ins – notar – s-a pus cu autoturismul proprietate personală, proaspăt accidentat pentru că-i atârna bara și toba - să urmărească echipa de la “Obiectiv” care i-a pozat sediul notariatului din Ianca. Colegul nostru aflat la volan chiar s-a stresat și când a văzut cine l-a hărțuit în trafic i-a umplut frigiderul de carne lui Bucălău. Notarul de Ianca era stresat că avem vreun pont și că de-aia i-am pozat sediul. Nu, n-avem, dar dacă tot a fost echipa în Ianca s-au făcut și niște poze, ca să fie. Acuma dacă era alt jurnalist, dintr-ăla din cooperativă, în locul echipei Obiectiv, vă dați seama ce ieșea! Ce lamentări, ce văicăreli, că, iată, cum este el, jurnalistul nămbăr one, amenințat, că, vaaaai, i se vrea moartea etcetera etcetera. Noi am trecut peste incidentul cu pricina pentru că e de rahat. L-am iertat pe Bucălău, săracul, că nu știe ce face.

Ce ne-a frapat însă de ne-am adus aminte de el, a fost după ce am văzut o imagine la televizor și cât de asemănători sunt notarul nostru cu premierul: bucălați și cu colțurile gurii în jos, astfel că și atunci când zâmbesc zici că rânjesc! Acum pe bune, ce-i moda asta cu inșii care stau ciotcă adunați în jurul unui lider? Că fix așa este și la PSD, USR, PMP, AUR și, în general, la oricare din partidele astea care se joacă... Ptiu, era să zic cu puța-n praf, dar nu merge că unele sunt istorice, frate. (Bucălații de serviciu)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro