Mergi la conţinutul principal

Marioara Nistor a explicat de ce a sărit din nou în «barca» UNPR

• fostul deputat de Brăila, Marioara Nistor, susţine că a intrat în PMP Brăila odată cu ceilalţi membri UNPR, astfel că la fel a procedat şi în momentul denunţului protocolului de fuziune • în prezent, Nistor a redevenit vicepreşedinte UNPR la nivel naţional, însă nu a preluat şi fotoliul de şef al organizaţiei din Brăila • aceasta a punctat că funcţia i-a revenit lui Ilie Demostin, care fusese numit preşedinte interimar al UNPR Brăila încă din octombrie 2016

 

Fostul parlamentar de Brăila, Marioara Nistor, susţine că a renunţat la fotoliul de preşedinte al organizaţiei judeţene PMP, pentru a nu se abate de la trend-ul general adoptat de foştii colegi din UNPR. Aceasta a precizat că tot printr-o decizie a partidului a ajuns în partidul lui Traian Băsescu, aşa că la fel s-a întâmplat şi cu revenirea la origini.

Nistor a precizat că, în Conferinţa Naţională care a avut loc pe 4 aprilie la Bucureşti, s-a dat “ceasul” înapoi la momentul de dinaintea fuziunii PMP-UNPR, astfel că şi-a recăpătat fotoliul de vicepreşedinte la nivel naţional. Cu toate acestea, sursa citată a subliniat că nu a revenit şi pe poziţia de conducere la UNPR Brăila, deoarece între timp, prin octombrie 2016 (când deja începuse procesul fuziunii), fostul şef UNPR, Valeriu Steriu, îl numise ca interimar în judeţul nostru pe Ilie Demonstin, astfel că acesta a fost reconfirmat pe poziţie în cadrul Conferinţei recente.

“Fuziunea nu a mai avut loc. Asta este tot ce s-a întâmplat. Ca să putem să ne întoarcem la momentul zero din iulie anul trecut, trebuia constituit din nou comitetul naţional executiv de la acel moment şi biroul politic naţional de la acel moment. Asta ca să se poată într-adevăr denunţa protocolul de fuziune. Lucru care s-a întâmplat. Astfel, eu am redevenit vicepreşedinte UNPR la nivel naţional. A fost o Conferinţă Naţională pe 4 aprilie. S-a votat denunţarea protocolului de fuziune şi a fost ales un nou preşedinte al UNPR-ului. Eu nu sunt preşedintele UNPR Brăila, pe această funcţie este Ilie Demonstin. A fost numit cândva de Valeriu Steriu şi figurează încă în registrul partidelor politice ca preşedinte al organizaţiei din Brăila. Iar acum, în această Conferinţă, a fost reconfirmat pe funcţie”, a declarat Nistor.

 

Fostul deputat vrea să ia o pauză

Mergând pe aceeaşi linie, Nistor a explicat că are nevoie de un moment de respiro, astfel că nu a mai luat în calcul niciun fel de funcţie politică la nivel local. Cât despre soarta organizaţiei UNPR Brăila şi momentul în care se vor face alegeri interne, aceasta a evitat să se pronunţe.

“Trebuie ca această Conferinţă Naţională care a avut loc pe 4 aprilie să fie înregistrată la Tribunalul Bucureşti cu noul preşedinte. După ce va fi înregistrat noul preşedinte probabil că se va face reorganizarea tuturor organizaţiilor, cu alegeri la nivel judeţean, comunal”, a conchis Nistor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro