Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Vanghelie, verificat de procurorii DNA privind reabilitarea scolilor

Procurorii anticoruptie fac verificari intr-un dosar privind eventuala implicare a primarului sectorului 5 Bucuresti, Marian Vanghelie, in repartizarea sau executarea unor lucrari de reparatii si de modernizare a unor scoli din sector.
Potrivit unor surse judicaire, dosarul a fost inregistrat la mijlocul anului trecut si este in faza actelor premergatoare inceperii urmaririi penale.
Potrivit site-ului primarului Marian Vanghelie, peste 80% dintre unitatile de invatamint din sectorul 5 au fost modernizate, fiind dat drept exemplu un liceu dotat cu laboratoare ultramodern utilate, sistem propriu de radio si televiziune, sala de sport si terenuri cu gazon artificial.
In 2004, Marian Vanghelie a mai fost in atentia procurorilor anticoruptie in legatura cu infiintarea magazinelor Economat, organizarea petrecerilor de Revelion 2003 si cu privatizarea magazinului Bucuresti. Procurorii trebuia sa verifice modul in care a fost infiintata SC "Economat Sector 5" SRL si de alocare a unor sume din bugetul local catre aceasta firma, precum si infiintarea magazinelor economat din pietele Cosbuc, Cotroceni si Rahova.
PNA informa ca a solicitat Curtii de Conturi Bucuresti raportul in legatura cu modul de cheltuire a banilor publici la Primaria Sectorului 5 Bucuresti. PNA nu a mai precizat apoi daca a primit sau nu un astfel de document.
In vara lui 2004, procurorii anticoruptie au decis neinceperea urmaririi penale in cazul lui Vanghelie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii