Mergi la conţinutul principal

Marian Dragomir isi pune tineretea si energia in slujba brailenilor

Candidatul PSD din Colegiul II pentru Senat, Marian Dragomir, doreste sa devina senator de Braila pentru ca vrea sa rezolve problemele colegiului de care este strins legat sufleteste. "Candidez in Colegiul II Senat deoarece m-am nascut si am crescut in Cartierul Hipodrom, cel mai verde cartier al Brailei. Primele litere am invatat sa le fac la Scoala Generala nr. 23 - Mihai Eminescu, iar liceul l-am finalizat la Scoala Normala "D.P. Perpessicius" - Liceul Pedagogic. Vacantele mi le-am petrecut la bunici, in comunele Chiscani si Tichilesti. Am foarte multi prieteni in cartierele orasului Braila si in comunele colegiului in care candidez. Copilaria, adolescenta si anii maturitatii petrecuti in aceasta parte a municipiului si judetului Braila m-au determinat sa ma implic in rezolvarea problemelor. Doresc ca peste 4 ani sa pot spune ca problemele colegiului sint mai putine, iar multe dintre ele au fost rezolvate prin implicarea mea".
Dragomir nu crede ca virsta - este cel mai tinar candidat brailean - va constitui un impediment si este increzator in sansele sale: "Virsta reprezinta un impediment doar pentru cei fara experienta sau pentru cei care candideaza pentru a avea peste 4 ani o pensie de parlamentar. Pentru mine, virsta reprezinta un avantaj. Dupa un mandat de 5 ani de consilier judetean si o activitate de 4 luni de consilier municipal, activind in ambele consilii in Comisia juridica si de administratie publica, pot spune ca am experienta necesara in ceea ce priveste administratia publica. Foarte multe dintre proiectele de hotarire au fost imbunatatite ca urmare a amendamentelor pe care le-am facut la comisie, in special in Consiliul Local Municipal". Candidatul social - democrat este de parere ca experienta dobindita in diferitele institutii si companii in care a activat, tineretea si energia de care da dovada, sint garantia unui alt tip de parlamentar, unul deschis fata de braileni si implicat in rezolvarea problemelor acestora: "Am infiintat si condus o institutie publica timp de 2 ani. In prezent, lucrez ca director de extindere pentru 6 judete si 2 sectoare din Bucuresti, la una dintre cele mai mari companii multinationale din Romania. Am infiintat 12 centre comerciale moderne in zona si am in derulare alte proiecte de investitii majore. Experienta in administratia publica locala, in conducerea institutiilor publice, investitiile si locurile de munca create in domeniul privat dovedesc faptul ca tineretea si energia pot conduce catre o activitate in Parlament diferita de cea a politicienilor de pina acum. Este momentul sa schimbam politicienii prafuiti, fara viziune, cu o generatie de oameni tineri, care au demonstrat cu fapte capacitatea lor".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro