Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marfuri fara documente confiscate din piete

La sfirsitul saptaminii trecute, in urma unei actiuni preventive desfasurate de efective din cadrul Politiei Municipiului Braila ce a urmarit combaterea actelor ilicite de comert si asigurarea ordinii si linistii publice, oamenii legii au depistat trei comercianti ce ofereau spre vinzare diverse produse, pentru care nu aveau documente de provenienta.
Astfel, a fost identificata Cristina Cecilia C. (42 de ani), din Braila, care oferea spre vinzare 140 de pachete cu tigari, diferite marci, fara a detine documente legale de provenienta. Aceasta a fost sanctionata contraventional, iar pachetele cu tigari au fost ridicate In vederea confiscarii. Tot cu o sanctiune s-a ales si Calin S. (45 de ani), din comuna Valea Nucului, judetul Tulcea, care a fost depistat In timp ce comercializa 20 kg telemea. Pentru ca nu avea documente pentru marfa respectiva, aceasta a fost ridicata In vederea confiscarii. De asemenea, a mai fost prins si Nicolae M. (47 de ani), din orasul Insuratei, judetul Braila, caruia i s-a ridicat cantitatea de 70 kg de cartofi, gasita In plus la recintarirea Intregii cantitati aflata In documente. Si el a fost sanctionat contraventional.
Pe parcursul intregii actiuni, politistii au controlat 10 societati comerciale, au verificat activitatea economica a 12 producatori particulari, 17 asociatii familiale si 15 persoane fizice autorizate, aplicind 16 sanctiuni contraventionale, In valoare totala de 880 RON.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii