Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marcel Constantin nu-i Marcel Constantin, ci este fiul lui Marcel Constantin, care nu-i Marcel Constantin

Miercuri, colega mea de la ziarul "Obiectiv", Nicoleta Butnaru, l-a sunat pe comisarul sef al Garzii Financiare, nimeni altul decit Vesnicul Marcel Constantin. Pentru alde Toma Necredinciosu', precizez ca discutia a fost inregistrata pe suport magnetic si sta la dispozitia tuturor cititorilor care pot dovedi ca se numesc Marcel Constantin. Iata cum a decurs dialogul dintre Nicoleta Butnaru si vocea lui Marcel Constantin care, repet, a fost apelat pe numarul de mobil propriu si personal: "Buna ziua, domnule Marcel Constantin!". "Buna ziua!". "Nicoleta Butnaru sint, de la ziarul Obiectiv". "Aaaa... Cum va permiteti sa ma sunati? Nu sint eu. Sint feciorul mare! Ce-aveti cu tata?", dupa care a inchis, pentru ca dupa 5 minute sa revina cu un apel in care sa-i spuna Nicoletei ca este, citez, "Constantin seniorul".
Asadar, in acest caz avem de-a face daca nu cu o lipsa de discernamint, macar cu o dedublare a personalitatii. Intrebat daca este Marcel Constantin, Marcel Constantin a afirmat ca nu este Marcel Constantin. A zis ca-i fiul lui Marcel Constantin, fiu care, oricit as incerca sa-i tin palma comisarului sef de la Garda, nu este in nici un caz Marcel Constantin. Si asta pentru ca au voci, comportamente si tactici diferite in ceea ce priveste acumularea de foloase mai mult sau mai putin cuvenite. Stau si ma intreb ca boul care are firma si, normal, poate fi controlat de Garda, cine dracu este Marcel Constantin, in conditiile in care spune cu gura lui ca nu este Marcel Constantin? Ma, te pomenesti ca la numarul de telefon al lui Marcel Constantin raspunde un mafiot corupt, un hot de calibru, un as al ingineriilor financiare. Aoleuuu, pai daca-i pe-asa, cred ca ar trebui ca autoritatile sa se autosesizeze in urma acestui articol si sa-l aresteze de urgenta pe acest Marcel Constantin, daca nu pentru ca ar fi comis cine stie ce furaciuni, macar pentru faptul ca, iacata, face fals in declaratii si zice ca nu este acel Marcel Constantin!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii