Skip to main content

Maraton al dansului si distractiei pe Esplanada Dunarii

Zeci de copii braileni, dar si parintii si bunicii lor au avut parte, ieri, de un maraton al dansului si distractiei pe Esplanada Dunarii. Acesta a fost locul in care, pentru citeva ore, voia buna a fost la ea acasa. Cercul de dans modern al Palatului Copiilor a pregatit programe diversificate si inedite, in care cei mai talentati copii si-au putut etala creativitatea si pasiunea pentru dans. Activitatea s-a numit "Dansam pentru voi" si se afla la a doua editie. Peste 100 de copiii cu virste de la 3 pina la 14-15 ani costumati care mai de care mai atragator, au prezentat dansuri pe muzica adecvata spre bucuria parintilor care s-au putut mindri cu copiii lor, dar si a brailenilor care s-au aflat pe malul Dunarii. Conducatorul artistic al cercului de dans modern al Palatului Copiilor si Elevilor, Mariana Pescarasu, a declarat ca spectacolul a insemnat, de fapt, o activitate de evaluare finala a copiilor pe care ii indruma in cadrul cercului de dans modern, care i-a oferit ocazia sa observe evolutia fiecarui copil pe durata ultimului an de cind frecventeaza cursurile de dans. La finalul activitatii "Dansam pentru voi", dansatorii au primit diplome pentru activitatea desfasurata pe un an de zile.
Masura valorii artistice a cercului de dans modern din cadrul Palatului Copiilor si Elevilor este demonstrata nu doar de diversitatea programelor organizate, ci si de rezultatele notabile obtinute. Acesta s-a clasat, recent, pe locul I la competitia judeteana, cu copiii din invatamintul primar, si pe acelasi loc fruntas, cu elevii din invatamintul gimnazial. Ca urmare, copiii de la ciclul primar se pregatesc sa participe la concursul interjudetean "Ritm si fantezie" care va avea loc la inceputul lunii iulie, la Tirgu Mures.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu