Mergi la conţinutul principal

Marți, preț de șase ore, se oprește apa în zona Dorobanților - 1 Decembrie 1918

Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile pe 28 mai, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă la Stația hidrofor PT 1 Obor • vor fi afectate mai multe blocuri de locuit și instituții din zona Dorobanților - 1 Decembrie 1918 - Transilvaniei, inclusiv Liceul „Panait Cerna” - Corp B

 

Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a municipiului.

Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila anunță, într-un comunicat, că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de marți, 28 mai, între orele 8.00 și 14.00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă la Stația hidrofor PT 1 Obor.

Potrivit companiei, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile următorii utilizatori casnici, instituții și agenți economici: blocurile RENEL și PÂ7, situate pe Bulevardul Dorobanților, blocurile C, PÂ10 și GLOB BUSINESS CENTER SRL, de pe Strada 1 Decembrie 1918, blocurile T și D de pe Strada Transilvaniei, Liceul „Panait Cerna” - Corp B și Clinica stomatologică PHIXSIUS DENT.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții CUP „Dunărea” Brăila.

Brăilenii afectați de lucrări sunt înștiințați că, la reluarea alimentării cu apă potabilă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandarea companiei este ca, până la limpezire, să se folosească apa de la robinet doar în scopuri menajere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro