Marţial Budo a calificat 15 sportivi în finalele Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Marţial Budo a calificat 15 sportivi în finalele Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii

• “Rezultatele noastre de la zonă au fost foarte bune, încurajatoare în perspectiva finalelor”, a declarat sensei Florica Pricob

 

Marţial Budo a participat cu 15 karateka la etapa de zonă a Campionatului Naţional de karate tradiţional care a avut loc la Vaslui şi toţi s-au calificat în finalele competiţiei care se vor desfăşura la Galaţi. Patru brăileni au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere, Catrinel Iacob la kata individual, copii 1, Radu Stoian la kata, Bogdan Şerban la kumite şi la en bu, ambii în competiţia copiilor 3. Pe locul al doilea s-au clasat Rareş Muşat şi Valentin Mocanu la en bu masculin, Muşat, V. Mocanu şi Vlad Lăpuşneanu la kata echipe, Ana Maria Ţuga şi Rareş Muşat la en bu mixt, toţi în concursul copiilor 1, Denis Mocanu şi David Bulgaru la enbu masculin, David Bulgaru, Denis Mocanu şi Andrei Matetovici la kata echipe, copiii 4, Radu Stoian la kumite individual, copii 3. Pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat Corina Bluj, Cristina Balcan, Maria Zainea la kata echipe, Bloj şi Radu Stoian, la en bu mixt, copii 2 şi echipa de kumite formată din Rareş Muşat, Valentin Mocanu şi Vlad Lăpuşneanu.

Ţinând cont de faptul că la 95% din probele la care am concurat ne-am calificat în finale de pe primele locuri, consider că rezultatele noastre au fost foarte bune, încurajatoare în perspectiva finalelor. Dealtfel, toţi cei 15 sportivi de la Marţial Budo care au fost la Vaslui şi-au asigurat biletele pentru etapa finală de la Galaţi. Le mulţumesc părinţilor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat, altfel nu am fi putut participa la etapa de zonă de la Vaslui”, a declarat sensei Florica Pricob.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro