Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Manageri instruiti, afaceri competitive si trainice

La sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila a avut loc, ieri, lansarea proiectului "Impact 2005 - Instruire manageriala performanta pentru afaceri competitive si trainice".
Proiectul, derulat de CCIA, in parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii, in perioada 1 martie 2006 - 28 februarie 2007, are o valoare de 40.430 euro, din care 31.535 euro reprezinta finantarea nerambursabila din partea Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 - Coeziune Economica si Sociala, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane.
Conform datelor prezentate de managerul proiectului, Angela Spiridon, proiectul are ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor si aptitudinilor mangeriale, grupul tinta fiind constituit din manageri de virf, de nivel mediu si de linie din intreprinderile mici si mijlocii brailene care isi desfasoara activitatea in domeniul productiei si serviciilor.
Principalele activitati care se vor desfasura in cadrul proiectului vizeaza organizarea de cursuri de instruire (avind ca tematica strategia dezvoltarii afacerilor, marketing, managementul de proiect, managementul financiar, managementul resurselor umane si managementul calitatii), acordarea de consultanta cursantilor in vederea elaborarii de planuri de afaceri, evaluarea planurilor de afaceri si editarea unei brosuri
La finalul implementarii proiectului este de asteptat ca 30 de manageri de virf, de nivel mediu si de linie sa fie instruiti in desfasurarea de activitati economice eficiente. De asemenea, se preconizeaza intocmirea a 15 planuri de afaceri de catre participantii la program, iar in final va fi editata brosura "Instruire antreprenoriala moderna".
In alocutiunea rostita cu prilejul lansarii proiectului, directorul executiv al Camerei brailene, Ioan Chiriacescu, a subliniat ca in cazul actualului proiect "mai putin ne-a interesat virsta managerului, dimensiunea companiei sau activitatea acesteia. Ne-a interesat mai mult instruirea, care, cred eu, este foarte importanta si neaparat necesara managerilor nostri, indiferent daca sint de top sau de linie. Cred ca acest proiect se leaga de cel lansat recent de noi, legat de cautarea unui loc de munca pentru someri, inca in numar destul de mare in judetul nostru".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii