Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mama criminala a fost gazduita intr-un centru maternal

Pentru ca mai are in intretinere un copil de numai trei saptamini, Florentina Stanescu, femeia care este acuzata de tentativa de omor dupa ce si-a trintit fetita de 1 an si doua luni de pamint, a fost internata in Centrul Maternal "Alexandra". Purtatorul de cuvint al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Simona Cimpoaie, ne-a informat ca femeia va sta acolo, cu fiul cel mic, timp de o luna si va beneficia de consiliere, pina cind starea de sanatate a fetitei agresate, care este acum internata in spital, se va imbunatati. Femeia nu a fost decazuta din drepturile parintesti, dar in cadrul centrului va fi tinuta sub supraveghere permanenta, urmind ca in functie de cum vor evolua lucrurile sa se ia o decizie.
"Mama va sta impreuna cu copilul de trei saptamini timp de o luna, dar perioada poate fi prelungita, depinde cum decurg lucrurile. Copilul nu putea fi separat de mama pentru ca il alapteaza. Dupa ce fetita agresata va fi externata, ea va fi adusa tot la centru. Atit mama, cit si tatal au intrat intr-un program de consiliere, oricum femeia este supravegheata permanent, nu se poate intimpla nimic. Cazul este mai dificil pentru ca parintii nu au acte de identitate, iar cei doi copii nu sint inregistrati", a spus Simona Cimpoaie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii