Skip to main content

Mama care a nascut tripleti, in atentia Consiliului Comunitar Consultativ

Are doar 23 de ani si are nu mai putin de 5 copii. Este cazul Adrianei Andrei. Aceasta traieste in uniune consensuala cu Marian Angelica Moldoveanu care are 21 de ani. Mama nu a lucrat, iar tatal munceste doar ocazional. Situatia celor 2 parinti a fost dezbatuta in cadrul Consiliului Comunitar Consultativ.
Adriana Andrei are doi copii dintr-o relatie anterioara, Iuliana Georgiana Andrei, in virsta de 1 an si 3 luni si Marian Ionut Andrei, in virsta de 3 ani si 4 luni. In urma cu citeva luni aceasta a nascut tripleti. Este vorba despre 3 fetite: Nicoleta, Violeta si Bianca. Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Consiliului Comunitar Consultativ, familia nu are bani pentru a creste corespunzator minorii. "Situatia materiala a familiei este precara. Acestia locuiesc intr-o singura camera precar intretinuta si mobilata. Am constatat lipsa mijloacelor materiale. Cei 7 membri ai familiei nu au hrana suficienta si nici imbracaminte. Cele trei fetite nascute in urma cu 4 luni au fost tinute la maternitate pina au avut greutatea necesara externarii. Spitalul de Obstetrica si Ginecologie a adus cazul in atentia noastra pentru ca necesita monitorizare", a precizat Mariana Otelea, inspector principal pentru protectia copilului in cadrul Directiei de Asistenta Sociala Braila.
Reamintim ca la momentul cind am mediatizat cazul, mama plecase din maternitate, lasind copiii nealaptati. Dupa sedintele de consiliere realizate de specialistii din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Adriana Andrei a inceput sa-si recapete instinctele materne. Astfel, micutele au luat in greutate si au putut fi externate. De altfel, un sprijin real a fost acordat de Autoritatea de Sanatate Publica, care prin Programul National 1/3 - Subprogramul de sanatate a mamei si copilului, a oferit lunar lapte praf pentru cei trei copii, dupa cum a declarat dr. Lucica Scutaru, consilier in cadrul Compartimentului asistenta materno-infantila. Brailenii interesati sa ofere hainute celor 5 copii se pot prezenta la sediul Directiei de Asistenta Sociala din B-dul Alexandru Ioan Cuza nr. 134, in fiecare zi, intre orele 8.00 - 16.00 unde pot lua legatura cu Mariana Otelea, inspector principal - protectia copilului sau pot suna la tel. 629322. Reprezentantii institutiilor prezente la discutii au spus ca ii vor ajuta in aceasta perioada pe cei doi parinti, dar ca in viitor vor sa vada ca acestia se straduiesc la rindul lor sa-si creasca micutii asa cum ar trebui, pentru ca sint tineri si apti de munca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu