Mergi la conţinutul principal

Mamă disperată îşi caută fiica de 16 ani dispărută de acasă

* Ana Maria Buşilă a plecat din Vădeni ieri, la ora 15.00, şi nu s-a întors până acum * cei care văzut-o sau au orice fel de informaţii despre ea sunt rugaţi să sune la Poliţie

 

O mamă disperată îşi caută fata în vârstă de 16 ani dispărută de acasă. Georgeta Kovacs ne-a spus că fiica sa, Ana Maria Buşilă a plecat de acasă, ieri, la ora 15.00, şi nu s-a întors până acum. Familia locuieşte în comuna Vădeni, iar fata a venit cu treabă la Brăila, la Liceul „Mihail Sebastian”, ca să îşi deconteze documentele de transport.

Fata mea face un curs de ospătar la Liceul Mihail Sebastian şi a plecat ieri cu maxi-taxi, la ora 15.00, ca să îşi deconteze abonamentul de transport. La ora 18.00 i-am trimis un mesaj să nu piardă trenul de ora 20.00. Mi-a răspuns la mesaj şi mi-a zis că va veni înapoi la Vădeni cu trenul şi că nu mai are baterie şi o să i se închidă telefonul. Am văzut că a trecut de 8 seara şi am încercat să o sun şi nu răspundea deşi i-am dat încărcătorul de telefon la ea. Suntem disperaţi! Am sunat la rudele din Brăila, am zis că poate din cauza vremii a rămas la verişoara sa. Nu e nicăieri de găsit. Am fost şi la Poliţia Brăila, acum mă duc înapoi acasă, să anunţ şi Poliţia din Vădeni. Mi-e teamă să nu se fi întâmplat ceva cu ea. E prima oară când dispare de acasă”, ne-a spus mama minorei.

Femeia ne-a mai spus că Ana Maria vorbea cu un băiat care locuieşte în Galaţi.

Familia îi roagă pe cei care au văzut-o pe fată sau au orice fel de informaţii despre ea să anunţe Poliţia.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro