Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mai multi pensionari decit salariati

Numarul mediu de pensionari braileni era, in trimestrul IV 2005, de 79.166 persoane, cu 109 mai mult decit in trimestrul III, precizeaza Directia Regionala de Statistica Braila. La aceeasi data, pensionarii din municipiul si judetul Braila reprezentau 1,7 % din totalul pensionarilor din Romania. Potrivit sursei citate, pensia medie lunara la Braila - in trimestrul IV 2005 - a fost de 264 lei RON, cu aproape 5 procente mai mica decit media pe tara.
Pe de alta parte, la sfirsitul lunii ianuarie 2006, la nivelul judetului Braila erau inregistrati 72.400 salariati, 53,8 % dintre acestia regasindu-se in industrie si constructii. Circa 40 % dintre salariatii braileni isi desfasoara activitatea in sfera serviciilor (finante, banci, transporturi publice etc.), iar restul (6,4 %) muncesc in agricultura si silvicultura, precizeaza statisticienii DRS Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii