Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magistratii si politistii invata sa apere drepturile minorilor

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului organizeaza, in perioada 24-26 aprilie 2007, in Lacu Sarat , seminarul cu tema "Drepturile copilului" destinat judecatorilor, procurorilor si politistilor braileni. Actiunea are ca scop consolidarea metodelor de interventie in ceea ce priveste protectia minorilor, dar si extinderea colaborarii institutionale in domeniu.
Pina la sfirsitul lunii vor mai fi organizate inca doua sesiuni de instruire pentru profesionistii care interactioneaza cu copiii in activitatea lor zilnica. Astfel, unul se va adresa cadrelor didactice si preotilor, iar cel de-al doilea personalului medical. "Atit seminarul pentru factorii de decizie organizat in cursul lunii februarie, cit si sesiunile pentru profesionisti fac parte din "Campania de educatie privind drepturile copilului", derulata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului cu finantare din partea Uniunii Europene prin intermediul programului Phare 2003. Ambele componente ale campaniei, cea de formare si cea de comunicare, promoveaza noua abordare, centrata pe copil si pe familie, introdusa de Legea 272/2004. Mesajul central al campaniei este: parintii sint principalii responsabili pentru cresterea si ingrijirea copiilor lor. Profesionistii, comunitatea locala, autoritatile locale si statul sint cei care trebuie sa sprijine parintii in indeplinirea acestei responsabilitati", a precizat Simona Cimpoae, director general adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii