Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magazinele se intrec in reduceri

Brailenii pasionati de moda se pot bucura, in sfirsit, de reducerile verii, in aproape toate magazinele din oras. Ei isi pot imbogati acum garderoba cu diferite articole vestimentare, pe care in urma cu citeva saptamini ar fi platit si dublu. Este o practica importata, recent, de comerciantii braileni, odata cu aparitia pe piata a marilor firme. Surprinzator, insa, reprezentantii multor magazine brailene, chiar de firma, au dat dovada de reticenta atunci cind am incercat sa promovam aceasta actiune, cu vechi traditii pe piata occidentala. In citeva cazuri, reporterii nostri chiar au fost refuzati politicos atunci cind au cerut permisiunea sa faca fotografii cu marfa expusa la preturi promotionale. Mai mult, aproape toate reprezentantele unor firme de traditie ne-au cerut sa nu facem public numele magazinului, desi aceasta ar fi fost un bun prilej de a le face reclama gratuita. Reporterii nostri au dat totusi o raita prin magazine si au observat reduceri incepind de la 30% pina la 70%.
Intr-un magazin "de fite", de pe strada 1 Decembrie 1918, pretul unui pantalon care acum citeva saptamini era 74 lei, redus costa acum 37 lei, iar o rochie eleganta, ajunge si la 49 lei. "Problema este ca au ramas doar marimile mari", a declarat vinzatoarea.
La incaltaminte, reducerile sint de 50%, o pereche de balerini costind intre 27 lei si 44 lei, in functie de model, pantofii de dama, 58 lei, iar o pereche de papuci din piele, chiar si 36 lei. In incinta centrului comercial "Winmarkt", reducerile sint cit vezi cu ochii, de exemplu la "Jolidon", in perioada 1 august - 15 septembrie, ele sint de 30, 40 si 50%, stocul fiind limitat deoarece apar produse noi tot timpul. Daca vrei sa faci o surpriza iubitului sau pur si simplu sa arati bine, iti poti indrepta privirile spre colectia de lenjerie intima "Sposa", pretul acesteia fiind acum de doar 79 lei. Cei care spera sa mai prinda ceva plaja vara aceasta, si care vor sa cumpere un produs de calitate, au acum o sansa. Ei pot alege costumele de baie din colectia de lux "Prelude", care au reduceri de 30%, pretul lor oscilind intre 28,70 si 78,40 lei.
Intrebata daca este multumita de reducerile de sezon, o domnisoara prinsa in febra cumparaturilor ne-a declarat, mai in gluma, mai in serios, ca ar dori ca aceste preturi senzationale sa fie mai dese, insa este satisfacuta ca si-a ticsit sifonierele cu haine. De asemenea, si barbatii se pot bucura de ofertele sezonului, un costum din in este 70 lei, iar tricourile au preturi de-a dreptul senzationale, doar 14 lei.
Cu toate acestea, toti cei interesati de "chilipir" trebuie sa se grabeasca, in depozitul unor magazine nu mai exista toate marimile. Nici gama de culori nu mai mai este la fel de variata ca la inceput, stocul fiind spre epuizare. Dupa cum zic creatorii de moda, vara aceasta, albul a fost in top, alaturi de materialele in culorii vii si imprimeuri, toate acestea fiind completate de accesorii pe masura.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii