Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mafiotii braileni au atacat Vrancea

Tolerati de autoritati si lasati sa-si faca de cap, interlopii care stapinesc zona Obor-Lacu Dulce au inceput sa-si arate muschii si-n alte judete si sa faca legea asa cum se pricep mai bine, cu sabia: weekend-ul trecut, 20 de insi din gruparea respectiva, inarmati cu sabii si bite de baseball, au luat cu asalt un bar din Focsani, i-au taiat si batut crunt pe doi dintre liderii lumii interlope vrincene.
Potrivit cotidianului "Ziarul de Vrancea", victimele atacului mafiot sint Fernandez Soare si afaceristul Vasile Tataru, fostul presedinte al echipei de fotbal Unirea Focsani si administrator al Hotelului Caprioara. Cauza atacului nu a fost inca stabilita, insa au fost lansate doua ipoteze: fie recuperarea unei datorii cu multe zerouri, fie o cearta banala iscata in timpul unui meci de box la care a participat fiul lui Soare. Surse demne de incredere au declarat cotidianului "Monitorul de Vrancea" ca la campionatul de box desfasurat simbata la Focsani, Soare ar fi facut niste afirmatii la adresa interlopilor braileni si le-a spus acestora sa-si vada de treaba lor si sa nu faca legea in Vrancea. Brailenii s-au "oparit" si, orgoliosi, au chemat "trupa de soc", pentru a-l trece pe individ prin taisul spadelor si a-i da o lectie, asa cum au mai dat si altor interlopi braileni.
IJP Vrancea a precizat ca simbata, dupa amiaza, in jurul orei 17.00, mai multi indivizi inarmati cu bite, cutite si sabii i-au atacat pe cei doi in fata barului "Arizona" de pe Str. Cuza Voda. Martorii au povestit ca Tataru ar fi fost ranit dupa ce a sarit in ajutorul amicului sau si, dupa ce a incasat mai multe lovituri cu sabiile in cap, a fost transportat in stare critica la un spital de neurochirurgie din Bucuresti. Dupa ce i-au lovit pe cei doi, vazind ca acestia au chemat intariri, atacatorii au urcat in masini si au demarat in tromba spre iesirea din Focsani. Un echipaj de la Detasamentul Politiei de Interventie Rapida a plecat in urmarirea atacatorilor si a reusit sa-i ajunga pe raza comunei Maicanesti, aproape de granita cu Braila. Potrivit Biroului de Presa din cadrul IJP Vrancea, politistii au oprit un autoturism cu numar de Braila marca Peugeot, condus de Cristian Nicolaie, 32 ani, in care se mai aflau Cosmin-Robert Malacu, 19 ani, si Daniel F., 17 ani, toti membri ai gruparii mafiote din Obor-Lacu Dulce, grupare care a comis in ultima perioada numeroase atacuri impotriva unor interlopi din municipiu, pentru a le ocupa teritoriile, agresorii scapind de fiecare data cu sanctiuni minore.
Avocatul celor trei suspecti a declarat, ieri, reporterilor de la "Obiectiv": "Clientii nu au participat la agresiune, ci se aflau intimplator in Vrancea, mai exact la Maicanesti, unde au fost in vizita la prietena unuia dintre ei. Au fost opriti in trafic de un echipaj de Politie si au fost condusi la sediul IPJ Vrancea, unde au dat declaratii ca martori, deoarece nu au nici o legatura cu evenimentul de la Focsani".
Politistii vrinceni au intocmit dosar penal, pentru ultraj contra bunelor moravuri si vatamare corporala, cei trei braileni fiind suspecti principali si continua investigatiile, pentru identificarea tuturor autorilor. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii